Söğütlüçeşmede Yakalama Mavi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcambaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

onurcambaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Herkese Merhaba
Benim dedem bizim güvercin beslediğimizi biliyor bizim yanımızda dura dura da cinsleri vs. öğreniyor biraz. Bu gün söğütlüçeşmeye birini ziyarete gitmiş ve balkona çıktıklarında yerde yatıyormuş. Bakmış kaçmıyor oda almış bi yoğurt kovasına bize getirmiş ve getirirken yumurtlamış. Kaçmamasının sebebide yumutlayacak olmasıymış. Kuş koyu düz mavi Paçaları kısa düzgün fakat benimkilere kıyasla çok minyon tipli ufak kalıyor sanırım baska bango tarzı bir kuşla kırılmış kanat kuyruk yapısıda mardinlere göre incecik.

onurcambaz' Alıntı:
Herkese Merhaba
Benim dedem bizim güvercin beslediğimizi biliyor bizim yanımızda dura dura da cinsleri vs. öğreniyor biraz. Bu gün söğütlüçeşmeye birini ziyarete gitmiş ve balkona çıktıklarında yerde yatıyormuş. Bakmış kaçmıyor oda almış bi yoğurt kovasına bize getirmiş ve getirirken yumurtlamış. Kaçmamasının sebebide yumutlayacak olmasıymış. Kuş koyu düz mavi Paçaları kısa düzgün fakat benimkilere kıyasla çok minyon tipli ufak kalıyor sanırım baska bango tarzı bir kuşla kırılmış kanat kuyruk yapısıda mardinlere göre incecik.

Kardeşim foto çekme imkanın varsa çek bakalım ona göre yorum yapalım.

Tamam Abi atıyorum fotoğrafını

Arkada duran güvercin

Ekli dosyalar

• IMG_0599.webp
    IMG_0599.webp
    344.4 KB · Görüntüleme: 976
  • IMG_0598.webp
    IMG_0598.webp
    371.7 KB · Görüntüleme: 1,007
kuyrukları yeni yenimi çıkıyo onun eğer öyleyse benim dumanlı olma ihtimali yüksek sabah saldım akşam geldim yuvada yoktu sağa sola baktım göremedim mavi menekşe ile eş yarın gündüz gözüyle sağa sola bakarım inşallah benim dumanlı söğütlü çeşmeye kadar gitmemiştir ben ikitellide oturuyorum

olaki benim kuş ise geri verirmisin veya bana geri satarmısın o kuşu ama benim kuşsa

RoMaN39' Alıntı:
kuyrukları yeni yenimi çıkıyo onun eğer öyleyse benim dumanlı olma ihtimali yüksek sabah saldım akşam geldim yuvada yoktu sağa sola baktım göremedim mavi menekşe ile eş yarın gündüz gözüyle sağa sola bakarım inşallah benim dumanlı söğütlü çeşmeye kadar gitmemiştir ben ikitellide oturuyorum

olaki benim kuş ise geri verirmisin veya bana geri satarmısın o kuşu ama benim kuşsa
ikitellide nerdesin abi ben Atatürk Mahallesindeyim Muhtarlıgın az arkasında besliyorum Zafer Market var onun karşısında.

Abi seninse eğer veririm problem yok zaten ben kuş satmam satında almam. Ama seninki olduğunu sanmıyorum kuyrukları tam çıkmış vaziyette ve kuşu dedem getirirken yumurtlamış yoğurt kovasına yumurtlayacak olan bi güvercinin ikitelliden söğütlüçeşmeye gelebileceğini sanmıyorum.

dediğin gibi benim dumanlı değil benimki geldi onur ben istanbul hospitalin önünde besliyorum

Sevindim abi bende sahibini buldum bana hediye etti kuşu :)

güle güle besle kardeşim

Kuşun gagası kısa demişsin.Bango v.b hayvan kırması değil.Gagası kısa kuşlara musul gaga da derler büyük ihtimal yakaladığın kuş musul gagadır.

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    16.1 KB · Görüntüleme: 563
yok abi musul gagaları biliyorum gagasıda ısa değil fotoğrafını attım gagasıyla ilgili bişey yazmamışım zaten bana kanat kuyrukları çok ince geldi bide benimkilere göre çok ufak tefek duruyor onun için kurulmış olabileceğini söyledim

Geri