SOHBET BÖLÜMÜ KULLANIM I

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
ARKADASLAR DAHA ÖNCE TAKİBİ ZOR OLUSU VE BAZI LARININ ARGO VE HAKARETE VARAN DAVRANIS SEKİLLERİ YÜZÜNDEN KAPATMAK ZORUNDA KALDIGIMIZ SOHBET BÖLÜMÜ NE YAZIKKI YİNE PEK SIK SABOTE EDİLİP HAKARET VE KÜFÜRLERE MARUZ KALINDIGI OLUYOR ANINDA BİLGİYE ULASILMASINDA ETKEN OLAN BU BÖLÜMÜN KAPATILMASI BENCE KENDİ GÖRÜŞÜM OLARAK ÇARE DEGİL

LAKİN SİZLERİNDE FİKİRLERİNİ ALMAK ADINA DÜŞÜNCEMİZ SOHBETE GİRECEK YASCA KÜÇÜK 20 YAS ALTI GENÇLERİMİZİN 200 İLETİ SAYISINDAN SONRA FORM VE KİŞİLERİ TANIYINCA TECRÜBELİ KİŞİLERİN REFERANSLARI ARACILIGI İLE KATILIMLARINI ÖNERİYORUZ
BASKA TÜRLÜ GENÇ KÜÇÜK KARDSLERİMİZİN SOHBETE GİRMELERİNİ ENGELLEMEK ZORUNDA KALACAGIZ

SOHBET KAPANSA DAHİ AHLAKSIZ OLAN ART NİYETLİ OLAN KİSİ VE KİŞİLER AYNI SÖYLEMLERİ PEK ALA FORMLARDADA SÖYLERLER KİMSENİN AGZINDAN NE ÇIKACAGINI HEPİMİZ OLARAK BİLEMEYİZ DÜŞÜNCEMİZ BU SEKİL SİZLERİNDE OLMASI GEREKENLERİ BURADAN ANLATABİLMENİZ ORTAK BİR KARAR ALMAMIZDA ETKEN OLACAKDIR ÇÜNKÜ BİZLER AİLECE KUSCULAR ORG OLARAK BİR BÜTÜNÜZ HER KİM OLURSA FAYDALANDIKLARI BİLGİLENDİKLERİ YERİ GELİNCE SAATLERCE SORULARI İLE ESİR ALDIKLARI KİŞİLERE HAKARET ETME HAKKINI KENDİNDE BULAMAZ BU TÜR KİŞİLERİN ARAMIZDA KESİNLİKLE YERLERİ YOKTUR OLMAMALI ARTIK DAHA TAKİP EDEN DAHA TİTİZ DAVRANARAK ÜYELERİMİZE YAPILANLARI CEVAP VERMEKSİZİN SİTEDEN UZAKLASTIRILACAKTIR BU TÜR KİŞİLERLE KARSILANDIGINDA OLMADIGIMIZ ZAMAN DA BİZLERİ BİR SEKİLDE BİLGİLENDİRMENİZDE BİZLERİN İŞLERİNİ HAFİFLETECEKTİR

SAYGILAR

Gayet güzel açıklamışsın abi fakat bana göre büyük küçük diye pek ayırmamak lazım tabikide küçükler bu konuda daha çok hata yapabilir ama bazı büyüklerimizde aynı şeyleri yapabilir diye düşünüyorum.Bu konu insanın biraz kişiliği biraz karakteri ve aile terbiyesiyle alakalı diye düşünüyorum.SAYGILAR :slm:

oguzhan_kasap' Alıntı:
Gayet güzel açıklamışsın abi fakat bana göre büyük küçük diye pek ayırmamak lazım tabikide küçükler bu konuda daha çok hata yapabilir ama bazı büyüklerimizde aynı şeyleri yapabilir diye düşünüyorum.Bu konu insanın biraz kişiliği biraz karakteri ve aile terbiyesiyle alakalı diye düşünüyorum.SAYGILAR :slm:

OGUZ ZATEN SEN VE BAZI KÜÇÜK KARDESLERİMİZ BELLİ BİZLER BİLİYORUZ TANINAN SAYGILI KÜÇÜK KARDESLERİMİZDE ÇOK BU DÜŞÜNCE O TÜR KARDESLERİMİZİ KAPSAMAMAKDADIR

beni biliyosun sen zaten abi :D bu aralar sohbet edemedık senle abi .

düşünülen karar bence uygundur.

Daha önceleri de bu konuyu tartıştık.
Hala aynı şeyleri yazıyor olmamız hakikaten üzüyor insanı...
Khalid' Alıntı:
Merhaba,
Aslında yaş sınırlaması getirmek kesin çözüm gibi gözüküyor ancak lise çağlarında çok seviyeli, nasıl yazılması gerektiğini bilen, tecrübeli ağabeylerine danışmak, bire bir bilgiye ulaşmak için sohbet sayfasını kullanan arkadaşlarımız da var sitede.
Şayet kurunun yanında yaş da yanar mantığıyla salt yaş kriteriyle önlem alınacaksa pek sağlıklı olamayacağı kanaatindeyim.
Ancak, şayet foruma kayıtlı olunan süre ve belirli sayıda nitelikli mesaj şartı aranırsa da bu sefer gerçekten bilgili ve tecrübeli fakat foruma mesaj yazmakta güçlük çeken bazı ağabeylerimizin bilgilerinden mahrum kalırız.
Acizane önerim sohbet sayfasının belirli referanslara bağlı olarak aktive edilmesi. Forum yöneticilerine(Admin,Moderatör) bu yetki verilebilir veya sohbette yazan belirli seviyedeki üyeler yeni üye davet edebilirler.Tabi forum sayfası hazırlamadığım için teknik olarak bu nasıl yapılır bilemiyorum.
İnşallah adil bir yapılanma ile daha nezih bir sohbet sayfası elde ederiz.
Selamlar
Khalid

Açıkcası bunun yaş değil tamamen aile terbiyesi olduğunu düşünüyorum. Sohbet bölümü acil durumlarda oldukça işe yarıyan bir bölümdür. Bu bölümünde yeni arkadaşlara daha çok gerektigini düşünmekdeyim. Çünkü bu sitede mesaj sayısı 200 300 olan üstadlarımız kardeşlerimiz zaten az çok bilgili oluyor. Ama acemi ve mesaj sayısı düşük arkadaşlarımız abilerimiz acil durumlarda daha çok panik yapabiliyor. Ve bu yüzden acemi ve benim gibi yeni arkadaşlara daha çok yararı olucağını düşünmekdeyim. Ve sohbet bölümünde, bu kadar büyük abilerimizin ablalarımızın oldugu bir bölümde bir insan niye küfür eder çözebilmiş değilim. Heleki böyle bi sitede. Burası bir tartışma sitesi olsa diyecem ki düşüncesini kabul ettiremedi küfüre baş vurdu. Ama burası öyle bi yer değilki. Burda herkez bilgilerini paylaşıyor ve herkezin tek amacı birbirine yardımcı olmak. Burda küfür eden kişinin piskolojisinde kesinlikle bozukluk ararım. Ailesiyle ilgili sorunları oldugunu düşünürüm.

Hatam veya yalnışım olduysa affola.
Değerli büyüklerimize, arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize saygılar..

Geri