SOHBET ODASI KULLANIMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
ARKADASLAR KÜÇÜK KARDESLERİMİZ HEM MERAKLI HEM ÇABUK ÖGRENMEK İÇİN SOHBET ORTAMINI SORULARLA

İSTEMEYEREK HEYECANLARINDAN PEK ÇOK MESGUL EDİYORLAR

BU KÜÇÜK KARDESLERİMİZİN HEM KENDİLERİNİ GELİŞTİRME SİTEYİ İYİCE TANIMA KONULARI ÖGRENMELERİ AÇISINDAN

EN AZ 100 İLETİYE SAHİP OLMALARINDAN SONRA SOHBETİ KULLANMALARINI

SİZ ARKADASLARA ÖNERİYORUM BU ZAMAN İÇERİSİNDE KENDİLERİNİDE KONULARA DAHA İYİ VEREREK GELİŞTİRMİŞ OLURLAR

SAYGILAR

Re: KÜÇÜK KARDESLERİMİZİN SOHBET ORTAMINI KULLANMALARI

Sohbet için bir kaç kişiye tam yetki verilecek. Sohbette yazmasını istemediğiniz kişinin sohbet izinlerini düzeltebilecek değiştirebileceksiniz. Bunu yarın yapmayı düşünüyorum. Şu anda bunu yapabilecek bilgisayarım mevcut değil.

kuscu_marik' Alıntı:
ARKADASLAR GERİYE DÖNÜK YAZILANLARI OKUDUGUMDA NE NORMAL SOHBETLE NEDE KUS YADA KUSCULUKLA HİÇ AMA HİÇ ALAKASI OLMAYAN VE HATTA SİTEMİZİ ZOR DURUMDA BIRAKACAK SÖYLEMLERİ OKUDUM BUNLAR VE O SÖYLEMLER NE BURASI İLE NEDE BİZLERLE ALAKALI SEYLER DEGİL DAHA ÖNCEDE BU GİBİ ALAKASIZ SÖYLEMLER YÜZÜNDEN ZOR DURUMDA KALIP KAPATMAK MECBURİYETİNDE OLDUGUMUZ SOHBET ODASINI BELLİ BİR ZAMAN GECTİKDEN SONRA BELİRLİ TECRÜBELİ ÜYELERİMİZİN ISRARLARI NETİCESİYLE TEKRAR AÇMAK DURUMUNDA KALDIK AMA BU SOHBET ORTAMINI KULLLANAN ARKADASLARIN OLMASI GEREKEN GİBİ KULLANMAMASI HALİNDE TEKRAR KAPATMAK ZORUNDA KALACAGIZ ESASEN PEK ÇOK KONUDA FAYDALI OLABİLECEK VEDE OLAN BU SAYFAYI DİKKATLİ OLMASI GEREKEN GİBİ KULLANMANIZI SİTEMİZ OLARAK SON KEZ RİCA EDİYORUM

SAYGILAR
Küçüklerden ziyade büyükler zararlı olmaya başladı galiba...
Abi Sohbet kayıtlarına bakıp sohbeti yanlış kullanan ve farklı mecralara kaydıran üyeler hakkında en azı bir hafta olmak üzere siteden uzaklaştırma cezası uygulanmasını öneriyorum.
Şayet sohbet odasını tamamen kapatma yoluna gidersek tabirimi bağışlayın, pire için yorgan yakmış oluruz.
Bu görüşlerimi buradan paylaşmamın daha uygun olacağını düşündüğüm için uyarı sayfasından alıntılayarak buraya yazdım.

HER SEYİN FARKINDAYIZ YAZILANLARI OKUDUM HİÇ ORTAMIMIZLA ALAKALI SEYLER DEGİL BU SEKİL SÖYLEMLERİN YERİ BURASI DEGİL ÖNERMENİZE NE GEREK VAR KADİR KARDESİM HEM TAM YETKİLİ HEM DE SOHBETİN SORUMLULUGU SONER VE SENDE SONER AKSAMLARI GİREMİYOR AMA GÜZNDÜZ DEVAMLI ONLAYN SİZ AKSAM GİRME İMKANINIZ OLDUGUNDA O SEKİL DURUMLARA RAST GELDİGİNİZ ZAMAN UYARILMAKSIZIN UZAKLASTIRINIZ BURADA KİMSENİN GÜCENECEK KIRILACAK DURUMU OLMAMALI HER KEZ KONUSMAK SOHBET ETMEK BİLGİLENMEK İÇİN SOHBETTE . KONUSMAK DEMEK HER SEYİ İSTEDİGİM GİBİ KONUSURUM ANLAMI TASIMAZ HER SEY KONUSULUYOR AMA KURALLAR HİÇ AKLA GELMİYOR HATIRLATILMASI İÇİN YAPTIRIMLARIMIZDAN TAVİZ VERMEYELİM HERKİM OLURSA ANINDA UZAKLASTIRINIZ SAYGILAR

gönderen kuscu_marik » 16 Ağustos 2012 21:17

--------------------------------------------------------------------------------
ARKADASLAR KÜÇÜK KARDESLERİMİZ HEM MERAKLI HEM ÇABUK ÖGRENMEK İÇİN SOHBET ORTAMINI SORULARLA

İSTEMEYEREK HEYECANLARINDAN PEK ÇOK MESGUL EDİYORLAR

BU KÜÇÜK KARDESLERİMİZİN HEM KENDİLERİNİ GELİŞTİRME SİTEYİ İYİCE TANIMA KONULARI ÖGRENMELERİ AÇISINDAN

EN AZ 100 İLETİYE SAHİP OLMALARINDAN SONRA SOHBETİ KULLANMALARINI

SİZ ARKADASLARA ÖNERİYORUM BU ZAMAN İÇERİSİNDE KENDİLERİNİDE KONULARA DAHA İYİ VEREREK GELİŞTİRMİŞ OLURLAR

SAYGILAR

Abi söylediklerine katılıyorum.

Saygılarımla,

Ramazan abi,
Hepimiz Muharrem abiye katılıyoruz.
Fakat Hüseyin kardeşin askerliğinden dolayı olaya el atılmadı .
Yönetimde de reform gerekiyor .
Hepsi süzgeçten geçirilecek inşallah en kısa zamanda .

Sizin işiniz de zor, şöyle bir baktım da ne yapsanız yaranamıyorsunuz, Allah kolaylık versin.

Geri