sokakda buldugum kuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilyaskonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 948

ilyaskonya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KonyalıKuscu
Meslek
otokaporta
İlgi Alanı
Kediler
bugün işten gelirken 2 tane erkek arap buldum 2 side cok güzel kuşlar göz çervecesi gözü agzı cok güzel hoşuma gitti kıyamadım aldım bu kuşları bahcemde bulunan boş karantina kümesine koydum halsizlik var biraz kendilerini salmışlar kabarıyorlar bi köşeye geçip tünüyorlar , ama ben inanıyorum üstünde durursam bu kuşları iyleştiririm ama bunlara ilaç alacak kadar bütcem yok dogal olarak ne verebilirim iyleşmeleri için yemlerken dier kuşlarımla beraber güneş ışıgına çıkarıp dier kuşlarımla beraber yemliyecem yaylandıracam lakin sulukları hep ayrı olacak onlar dier salmada duracak onlara nasıl dogal olarak vitamin sağlıyabilir iyleştirebilirim teşekürler.

geçenlerde kuşlarım çalınmış hatırlarsanız , 2 adet kuşum kalmıştı 1 tanesi geri geldi şuan mevcut 3 kuşum var buldugum kuşları iyleştirebilirsem kendi kanımla deniyecem sadece duruş olarak al beni denen kuşlar ben inanıyorum bu kuşların değerli olduklarına ve yaşıyacaklarına yardımlarınızı bekliyorum unutmayın iyi kuş para ile bulunmaz .

Soba veya kombinin yanında birkaç gün dursun düzelir soğuk almış muhtemelen

Serkan Abiye katılıyorum sıcakta dursunlar kendilerine gelirler :tamam: :) ama 1 hafta filan diğer kuşların yanına hiç yanaştırmayın beraber yamlemeyin bile .. saygılar .. :slm:

karantinaya alman iyi olmuş bence altlarına temiz gazete sererek dışkı takibi yapmalısın destekleyici tedavi olarak 1 kg yeme 1 yemek kasığı tahini karıştır tahin emildikten sonra ver sularına bal karıştırabilirsin ishal mevcutsa nar kabuklarını rendele kaynat soğuduktan sonra süz ve suluklarına koy ishali geçici olarak kesecektir kuşların bu arada toparlamış olur yada yemlerine yine 1 kg yeme 1 yemek kaşığı yoğurt suyu koyup karıştır buda doğal bakteridir ishali önler

bence kuşları güneş gören bir yere koy ve dışarı salma digerlerini enfekte etmiş olursun

sağlıklı kümesler

Geri