Sokakta buldugum guvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer0766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

omer0766

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer faruk aydoğan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba bugun sokakta cift tepe portakal buldum ve hemen aldim.yalniz yere koydugumda kus bazen yerinde duramiyor ve parmaklari ucunda yurumeye devam ediyor ondan sonrada yerde yuvarlaniyor.Kusun kuyruklarinin hepsi cekilmis daha yeni geliyor.bunun tedavisini nasil yapabilirim

Canım kardeşim tarifine göre kuş yuvarlağa girmiş başka yöreler başka isimler ile adlandırabilirler kuyruklar kesilmek suretiyle zamanla yuvarlaktan çıkabilir biraz sabırlı olman lazım biraz yürüdükten sonra kendini atar yerde yuvarlanır tekrar ayaklanlır biraz sabır selamlar.

Cevap verdiğin için teşekkür ediyorum.Abi şimdi bu kuşun kuyrukları yeni geliyor uzamasını bekliyeyim mi yoksa beklemeden keseyim mi.Bu kuşu ayrı bir kasada bakıyorum.Hastalığı diğer kuşlara bulaşıcımıdır.Tahmini ne kadar bir sürede düzelir

Canım kardeşim bu bulaşıcı bir hastalık gurubuna girmez anladığım kadarı ile taklacı kuş biraz karanlıkta kalsın yemini yedikten sonra bir tenekenin içine kapa kuşun üzerine doğru yürüme güneşli havalarda dışarı çıkar gezsin kendi kendine yuvarlaktan çıkar pek zaman vermek istemiyorum ama yine 1-2 ay kadar sürebilir selamlar.

Geri