Sokaktan bulduğum güvercin başıma dert oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan biowre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biowre

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sefa Burak Akın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
3 hafta önce yolda bi güvercin yavrusu buldum aldım yerdeydi eve getirip internetten biraz araştırdım nasıl beslenir falan diye baya büyütü şimdi ama ilk hafta kafesde duruyordu şimdi durmuyor daha yerden de yemek yemıyor ver heryere pisliyor oda b*k oldu hep evden atarsam ölürmü ne yapmam lazım bi yardımcı olun

Re: Acil Yardım

Muhtemelen yabani bir güvercin bulmuşsunuz. Uçabiliyorsa sabah erken saatlerde salabilirsiniz başının çaresine bakacaktır.

Yeni bir yavru bu kuş. Yukardada yazdığım gibi yabani bir kuş. Uçabiliyorsa kendini kurtarır.

Kapalı mekanda uçunca tabiki çarpacaktır normal bir durum. Kanat tüyleri yeterince uzamışsa saldığın gibi arkasına bakmadan çekip gidecektir rahat ol :)

Hasip' Alıntı:
Kapalı mekanda uçunca tabiki çarpacaktır normal bir durum. Kanat tüyleri yeterince uzamışsa saldığın gibi arkasına bakmadan çekip gidecektir rahat ol :)
Ama yerden de yemek yemıyor biberonla verıyorum nasıl olcak açlıktan ölmez mi ve dışarda onun kadar küçük kuşda görmedim

Yeme düşmedimi halen o zaman bir hafta daha bekleyin yeme düşecektir. Yeme düştüğünde salabilirsiniz.

Hasip' Alıntı:
Yeme düşmedimi halen o zaman bir hafta daha bekleyin yeme düşecektir. Yeme düştüğünde salabilirsiniz.
Nasıl anlayacam yeme düştüğünü verıyom önüne civciv yemi veriyom onla büyüttüm yemıyor ağzına alıyor atıyor bidaha yere ne vermem lazım çekırdek kırdım verdım onuda yemedı

Evet arkadaşlar güvercin bırakmaya 1 hafta kala öldü neden öldüğünüde yazmak istiyorum ben uyurken gelmiş benim yatağın içine girmiş yorganın arasında ölüsünü buldum sabah öleli baya oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri