sökük kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gokmavi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah güler
Meslek
makine
İlgi Alanı
Kediler
Slm simdi arkadaşlar benim 3sokak ilerimdeki arkadaşımın çatısına bi mat sabunu inmişti seferli kus 1 2 saat ucuyo güzel kus bende bana SAT demiştim arkadasta satmıştı sonra bu kus bana yerlerimiz yakın diye bi türlü alısmamıstı kaldırıyodum ona gidiyordu kus 4kere arkadaşa gitti en sonunda bende 4üncüde kanadını makalamıstım sonra kümesimı acık alan olan bıyere tasıdım simdi kuşların orda güzel bi yer sade önümde bi okul var geri kalan yer acık alan orman gibi şimdi ben bu sabuninin makaslı kanatlarını çektim gelince ucurucam ama korkuyorum gider diye eside var sizce gidermiş yoksa ucurmayıp yavrumu alıyım ama vucurasım var sizce nasıl yapayım

Aleyküm slm öncelikle eşi varsa kuşların yumurtlamasını bekle yumurtlayıp yavru büyütürse yuvayı daha iyi benimser ve orayı kendi evi olarak kabul eder. Kendimizden yola çıkarsak ailemizden evimizden ayırsalar ama eşimiz çocuğumuz olsa daha geri dönmek istemeyiz dimi. Bu mantıkla hareket etmenizi tavsiye ederim. Birde uçuracağınız zaman eski yerinde kuş uçmadığı zaman uçurmanızı tavsiye ederim

evet abi dogru söylüyosun ama su en son yazdıgını anlamadım ucarıcanız zaman eski yerinde kuş uçmadıgı zaman uçur demissin o nasıl olcak

yani sen kuşu uçururken bi bak kuşun uçtuğu alışkın olduğu eski sahibi o sırada kuş uçuruyormu kuşları açık mı yani o kişiyle aynı zamanda uçurma. Kuş eski yerini unutmuş olsa bile kuş görünce gidebilir. Yada gitse daha kuş göremez kümese girmez ise kalkıp geri gelecektir illaki bu senin yararına olur.

slm aynı şey benimde başıma geldi geldi ilk önce eş muhakkak eş yapacaksın ve kuşu sakın uçurma kardeşim kesinlikle gider taki erkek dişiyi yumurtaya kovaladığı döneme kadar salma dişiyi kovaladığı dönemde sen uçurma serbest bırak dişi ile birlikte kendi uçarsa uçsun dişiyi bırakmadığı dönemde kümese çok ısınır o şekilde kaldı kaldı yoksa sağlam damarlı kuş dişi yavru yumurta dinlemez basar gider seferli ve uzun uçan kuşlar çok zor alışır.en iyisi kendine üç çift yavru alman ondan sonra gidersede gitsin geri alma kuşu neslini yavrudan sen devam ettir

Geri