SÖKÜLMÜŞ FAKAT KONAN GÜVERCİNLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siskoonur1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

siskoonur1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ONUR YÜCE
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Benim güvercinlerim sökülmüş olup fakat konuyorlar bilgisi olan yardim lütfen

arkadaşa yolladım orda uçuyorlar fakat benim etrafım kapalı oldugundan Konuyorlar ne yapmam lazım

Cevabını kendin vermişsin zaten konacak bir yer bulunca konarlar illa senin istediğin yere inecekler diye bir kaide yok.

hedef belirlemelisin kuşlara inicegi biyer göstermelisin helikopter gibi düşün:)) kuşları inmesini istedigin yerde yemle sevdigi şeyleri burda yap ve konmalarına ykaın kuş göster yem atı oraya gelmelerini sagla

Kuşları kaldırınca konuyor kardeşim canı isterse kalkıyor üzmüyorumda kuşlari

Güvercinlerimi kaldırdıgım zaman konuyorlar canları isterse uçuyorlar üzmüyorumda KUŞLARI NEDENİ nedir çözemedim..

Ekli dosyalar

• sol.webp
    sol.webp
    12.5 KB · Görüntüleme: 855
Kan meselesı devamlı kovalayan o kondugu yere balık kafası koyun martıalr geldınmı korkar bırdeha oraya konmazlar bıde ayakalrına sıyah poset baglayın dıyolar onuda yapabılırsınız kuslarınızı kovalayın

Selim siyah poşeti boş ver.
Maksat hayvanlara eziyet etmek değil onları uçurabilmek,eğitebilmek.
Siyah poşet kuşu çok ürkütecek, sürekli bir ağırlıkla uçmak onu yoracak ve kuş ya kaybolacak ya da bir yere çarpacak...
O yüzden aman siyah poşet demeyin.
Konuyu daha başka siyah poşet meraklıları da belki görür diye kilitlemiyorum.

yane böyle koncaklarmı bunlar

Bence sen git o binanın tepesine çıkabilyorsan kondukları yere 1metre uzunluğunda iple 2-3 tane sağlam renkli balon bağla.

bundn baskada çatı bina var abi yeni kuşta getirsm aynı

GÜVERCİNLERİM KONUYOR LÜTFEN YARDIMMM

Bilgili abilerim şimdi bende 3 çift çandır 2 çift yerli var Güvercinlerimi ellemiyorum ürkütmüyorum akşam üzeri uçuruyorum ancak canları isterse uçuyorlar sol ön ve arkamdaki çatiya konuyorlar ne yaparsam yapayim fakat bilgili abilerim bilgi verseniz sevinirim ve bende zevk alirim inşallah

Ekli dosyalar

• on.webp
    on.webp
    21.2 KB · Görüntüleme: 683
  • arka.webp
    arka.webp
    24 KB · Görüntüleme: 620
  • sol.webp
    sol.webp
    12.5 KB · Görüntüleme: 659
Geri