son üç miskimi sizlerle paylaşmak istedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rakun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

rakun

Üye
Siteyi ziyaret et
umarım beyenirsiniz

Ekli dosyalar

• Görüntü012.webp
    Görüntü012.webp
    13.6 KB · Görüntüleme: 2,066
  • Görüntü013.webp
    Görüntü013.webp
    7 KB · Görüntüleme: 2,038
  • Görüntü014.webp
    Görüntü014.webp
    5.9 KB · Görüntüleme: 2,086
Maşallah kuşlarınız çok hoş duruyor.Bende bunlar gibi kanat işlemeleri belli olan çok koyu kaplama değilde daha açık renk miskilerden hoşlanıyorum.Bol yavrulu bir sezon dileğiyle.Saygılar...

slm miskilerin güsel kardeş neden son 3 tane kaldı acaba neslimi kalmadı yoksa başka bi nedenden dolayımı öyle yasdın kuşların güsel

yıllardır oyun kuşu beslerim askere giderken tanıdıklarıma birer çift hediye ettim sırf damar kaybolmasın diye çeşitli sebeplerden dolayı benim verdigim kanlardan kalmamış sonra bunları edindim 7 sene ugraşlarımın sonunda ne yaparsam yapayım aynı tadı vermedi. kuşlarda renk kafa göz derken kırıla kırıla çok aptal bi ırk ortaya çıkmış rüzgarda iki sokak uzaklaştımı eve gelemiyorlar.damlık damlık kuş kovalamakta bize yakışmaz dagıttım kuşları 3 yıldır dönek besliyorum uçuş sadakat problemi yok hemde büyük zevk veriyor. eski oyun kuşlarını yakın köylere sattım mı haftasına evdeydiler 5.6 km yoldan gelirdi bunlar yönünü bulamıyor nerdeyse . oynadımı yere düüyo daha ne olsun sefer denilen olay yok. eski kuşları saldım mı saatlerce zevkle izlerdim. bırakma sebebim bu. :slm:

Sağlıklı kuşlar maşallah .selamlar.ŞEREF

kuş oyunluysa dama konmaz dama çeker damın üstüne elir çeker turlar çeker iyi kuşlar böyledir iyi kuşcu komşusunun damına taş atmaz iyi kuş elde etmek yıllar sürer ben bir kuşa 3 kş verip üste para verdiğimi bilirim çünkü demen ibi kuşları kıra kıra ne göz kaldı ne tepe bende bir mavi var 1 saat uçar gelir dama çeker şimdiki çoçuklar acaip kuş başka çatıya konmasın hemen taşlıyolar kuş fazla oyunlu olmayacak oyunlu kuşlar damcı olur saatlık olması önemli benim çatı kapalı kapağı açıyorum giriyorlar içeri çoğu kayboluyo en iyisi yine mardin taklası yeter kusura bakma hakkını helel et

abi çok güselmişde ama bi sorun wr orda yerde ben yemler gördüm kuşlar için hastalık demek güsel bi yemliğinde war ama daha güseline layık bu kuşlar
KUBİLAY saygılarımla.......

kuş milletine ne kadar itibar gösterirsen o kadar hastalıktan kurtaramazsın.çamaşır suyuyla bile yıkıyordum ama o sezon yavru alamadım mantar oldu yavrularda ama böyle devam ettim hiç firesiz sezon çıkardım buda bi deneyim. zatan o 3 taneyide sattım kösnek biri geldi parası çoktu galiba almaz diye üçüne 1.5 dedim 1.2 vereyim dedi al koçum işin olsun dedik mardin kalmadı senin anlayacagın şimdi dönek revanjta.
:slm:

Geri