SONERTOPÇU ABİMİZİN 35 ADET KUŞU CALINMIŞTIR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan __BaDBoY__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

__BaDBoY__

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oguz ustundag
Meslek
kuscu
İlgi Alanı
Kediler
kusların coğu dumanı agırlıklı ıclerınde 3 adet arap 3 dort tane susami
maviler ve cakmalılar vardır
kuslarda tgf ve soner topcu bılezıklerı takılıdır gorenlerın ınsanıyet namına 0533 592 05 75 numaralı tefefona bıldırmelerı rıca olunur . kuşlar silivri otubus termınalı karsısında yerdekı kumesınden calınmıstır.

resımdekı susamılerde TGF bılezıklerı takılıdır...
dıger resımlerı gun ıcınde eklıyecegım...

Ekli dosyalar

• 475801_3678818295858_1437053860_3451102_1217183502_o.webp
    475801_3678818295858_1437053860_3451102_1217183502_o.webp
    51.7 KB · Görüntüleme: 1,218
Çalanları lanetle kınıyorum, elleri kırılsın, kuşların hayrını göremesinler inşallah.

Çok geçmiş olsun insanın sevgisi çalanları kınıyorum

GEÇMİŞ OLSUN ÇOK KEZ HER YERDE RASTLANAN BİR DURUM EMEK HIRSIZLIGI KİM BİLİR KİM LERE PESKES ÇEKİLECEK BU TÜR İNSANLARI SİDDETLE KINIYORUM

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE..

Geçmiş olsun , umarım kuşlar bulunur , çalan soysuzlarda belaların içinde boğulur!

tesekkurler ınşallah kısa surede bulunur bı yere gommezlerse kusları

geçmiş olsun çalanlar insan olamaz zaten

Çok büyük geçmiş olsun , umarım kuşlarınızı sağ salim bulabilirsiniz.Böyle emek hırsızlarıda olmaz olsun :sinirli:

s.a. geçmiş olsun inşallah bulunur kuşlar..sezon açıldı artık nerde bi uçan kaçan varsa bu şerefsizler peşinde allah cezalarını versin

o yuzden ınsan kus ucurmaktan korkar oldu son bı senedır cok guzel kuslar ucurmustu ve ıstanbul cıvarında cok duyuldu kuslar ondan sonra calındı kuslar ıste

Öncelikle Soner kardeşimize geçmiş olsun.

Benim bu konudaki fikrim,bunları çalanlar kadar,çalıntı olduğunu bile bile alanlarda en az onlar kadar şerefsizlerdir.

Büyük ihtimal adrese yönlendirilmişte olabilirler.

Çaldıkları kuşların tüğü kadar lanetliyorum.

SAĞOLUN ABI IYI DILEKLERINIZ ICIN DAHA BISEY CIKMADI SANIRIM GOMDULER KUSLARI

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun nediyelimki dünyayı arsızla hırsız zaptetmiş inşallah bulunur.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Bu şerefsiz hırsızları allah bildiği gibi yapsın. İnş hayrını göremezler

Geçmiş olsun. Umarım kuşlar fazla zayiat verilmeden bulunur. Çalan insanların Allah cezalarını versin. Adilikten başka ne denir bu tür mevzulara. Uğraş, emek harca! gelsin itler bir gecede götürsün. Kahrolası adiler !

geçmiş olsun çalanın burnundan gelir inşallah ya arkadaşlar bekçi köpekleri ne güne duruyor niye önlem almıyorsunuz çalıyorlar veya alarm sistemleri demir kümesler kullanın

Geri