sonunda bitirebildim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet şen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet ŞEN
Meslek
Elektrik Teknisyeni
İlgi Alanı
Köpekler
biraz ugraştırdı ama istediğim gibi oldu sanırım bakalım siz begenecekmisiniz arkadaşlar

Ekli dosyalar

• 04042010028.webp
    04042010028.webp
    621.4 KB · Görüntüleme: 2,288
  • 04042010037.webp
    04042010037.webp
    486.1 KB · Görüntüleme: 2,282
  • 04042010036.webp
    04042010036.webp
    521.2 KB · Görüntüleme: 2,316
kümes güzel ama manzara daha güzel :tamam: güle güle uçur :hhh:

Maşallah çok güel olmuş elinize sağlık ama ışık alan yeri yok gibi havalandırması falan nasıl oluyo

görünüm olarak güzel bir kümes emeğine sağlık fakat havalandırma koymamışsın heralde

Selamlar Mehmet bey,

Elinize ve emeğinize sağlık, iyi günlerde güzel ve sağlıklı güvercinler beslemenizi, yetiştirmenizi dilerim. Mehmet bey kümesinizin dışdan görünümü on numara ama içinin diyazn ve güvercinlerinizin sağlıklı bir ortamda barınmaları acısından ne yazık ki eleştiriye açık tabanda ızgara yok yuvalıklar az ve alcak bekarlar için dünekler yok havalandırma konusunda gözle görünür bir yapılanma yok, dost acı soylermiş ama güvercinlerimizi sağlıklı ve güzel ortamlarda beslemek, yetiştirmek hepimizin ortak çabasıdır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kümesten önce gerçekten tarasınız müthiş bi manzaraya sahip.kümeste süper olmuş.aynen havalandırma göremedim.sadece havalandırma eksik.daha katta çıkabilirsiniz yuvalıkların üstüne...

saygılar...

MANZARA MÜKEMMEL.. AYRICA KÜMESİNİZİ İYİ GÜNLERDE KULLANINIZ..

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekür ederim.biraz da ben anlatayım kümesimi yuvalıkların az olmasının sebebi fazla kuş beslemicek olmamdan dolayı 6 tane yuvalık olması ideal diye düşündüm havalandırma da kapı kenarlarında iki adet pencere var ama rengi kümesin tahtaları ile aynı olmasından dolayı pek fark edilmiyo ve elimde bi tane fan var onu takıcam kümese içerideki havanın dolaşımı açısından.baca değilde bunu düşündüm bende.Ve fluoresan lambam var.tüneklere ve taban ızgaralarına gelince bunları hiç düşünmedim açıkcası.tabana plastik ızgara pek dayanaıklı olmaz diye düşünüyorum sizin yorumlarınız neler acaba arkadaşlar

mehmet şen' Alıntı:
arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekür ederim.biraz da ben anlatayım kümesimi yuvalıkların az olmasının sebebi fazla kuş beslemicek olmamdan dolayı 6 tane yuvalık olması ideal diye düşündüm havalandırma da kapı kenarlarında iki adet pencere var ama rengi kümesin tahtaları ile aynı olmasından dolayı pek fark edilmiyo ve elimde bi tane fan var onu takıcam kümese içerideki havanın dolaşımı açısından.baca değilde bunu düşündüm bende.Ve fluoresan lambam var.tüneklere ve taban ızgaralarına gelince bunları hiç düşünmedim açıkcası.tabana plastik ızgara pek dayanaıklı olmaz diye düşünüyorum sizin yorumlarınız neler acaba arkadaşlar

Mehmet Abi ızgara çok sağlam oluyor onu söyleyeyim seni beni yani yaklaşık 120 kilo falan rahatlıkla taşıyor üzerinde ondan sonra kuş pazarında mezatlarda tüneklikler satılıyor onlardan da 3 4 tane ekledin mi kümesine mükemmel olur bence yuvalıkların yerden yüksekliği iyi ama ızgara şart yere pek basmasınlar bide söylediğin pervaneyitakarsan muhteşem olur ama kümesin sağtarafını kesip oraya şeffaf plastiklerden koysan ışıklandırma için mükemmel olur lamba ışıgı degil de gün ışığı alsa çok iyi olur diye düşünüyorum

serkan kardeşim sağolasın yorumun ve yardımın için bu hafta sonu alabilirim sanırım plastik ızgaralardan ve tüneklerden.kardeşim sadece lamba ile sağlamıyorum ışıgı kümesin ön kısmında kuşların güneş alması için iki adet pencere var kapının sağında ve solunda ama pek belli olmuyor dikkatli bakman gerekiyo.lambayı akşamları erken karanlık oldugu zamanlarda kuşlara bakabilmek açısından koymak istedim

serkan kardeşim sağolasın yorumun ve yardımın için bu hafta sonu alabilirim sanırım plastik ızgaralardan ve tüneklerden.kardeşim sadece lamba ile sağlamıyorum ışıgı kümesin ön kısmında kuşların güneş alması için iki adet pencere var kapının sağında ve solunda ama pek belli olmuyor dikkatli bakman gerekiyo.lambayı akşamları erken karanlık oldugu zamanlarda kuşlara bakabilmek açısından koydum

mehmet şen' Alıntı:
serkan kardeşim sağolasın yorumun ve yardımın için bu hafta sonu alabilirim sanırım plastik ızgaralardan ve tüneklerden.kardeşim sadece lamba ile sağlamıyorum ışıgı kümesin ön kısmında kuşların güneş alması için iki adet pencere var kapının sağında ve solunda ama pek belli olmuyor dikkatli bakman gerekiyo.lambayı akşamları erken karanlık oldugu zamanlarda kuşlara bakabilmek açısından koymak istedim

Mehmet abi kuşlarının havalandırma delikleerini gördüm abi ama yetersiz buldum açıkçası baya bi büyük olması gerekir bence yani örneğin kümesinin sağ tarafını 1 metrekare kadar kestirdiğinde ve oraya o bahsettiğim şeffaf plastik cam kullansan müthiş durur hem ışık alır hem kuşların dışarıyı izlerler ve gün ışığındanda büyük ölçüde faydalanmış olurlar

serkan kardeşim sağolasın yorumun ve yardımın için bu hafta sonu alabilirim sanırım plastik ızgaralardan ve tüneklerden.kardeşim sadece lamba ile sağlamıyorum ışıgı kümesin ön kısmında kuşların güneş alması için iki adet pencere var kapının sağında ve solunda ama pek belli olmuyor dikkatli bakman gerekiyo.lambayı akşamları erken karanlık oldugu zamanlarda kuşlara bakabilmek açısından koymak

Kümesiniz çok güzel olmuş hayırlı olsun.Kümesinizin ölçülerini öğrenebilirmiyim? Kümesi büyütmek istiyorum da kendime göre ideal ölçüleri arıyorum.

Gercekden kümesiniz cok güzel olmuş ama arkadaşlarımda dedigi gibi manzara daha kyak xD

Buda benim fakirhanem paylaşmak istedim :)

Ekli dosyalar

• Dıştan kümesim.webp
    Dıştan kümesim.webp
    258.2 KB · Görüntüleme: 1,254
yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekürlerimi sunuyorum.oğuz kardeşim kümesin ölçüleri 155 genişliğinde kare yüksekliği ise 190 civarında 20 tane kuş rahat bir biçimde yaşayabilir benim düşüncem bu şekilde umarım sende istediğin gibi bi kümes yaparsın mesaja geç cevap vermemin sebebi ise şehir dışındaydım pek siteye girememden dolayıdır kusura bakma

mehmet şen' Alıntı:
yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekürlerimi sunuyorum.oğuz kardeşim kümesin ölçüleri 155 genişliğinde kare yüksekliği ise 190 civarında 20 tane kuş rahat bir biçimde yaşayabilir benim düşüncem bu şekilde umarım sende istediğin gibi bi kümes yaparsın mesaja geç cevap vermemin sebebi ise şehir dışındaydım pek siteye girememden dolayıdır kusura bakma

Tam istediğim gibi abi kümesin cevabın için çok teşekkür ederim.

Öncelikle manzara müthiş (: :) Kümese gelince kümes de çok güzel. Ama açıkçası bana biraz havalandırması az gibi geldi bilmiyorum belkide ben hatalıyımdır. Birde bana kalsa daha fazla yuva yapardım içine ama böyle olması daha iyi o da benim bir kusurum..

kümes ver kuş uçurmak için yerin süperbence ızagara havalandırma şart yoksa kuşlar hastalık tan kurtulmaz kesinlikle iyi beslemeler

arkadaşlar kümesimde biraz değişiklik yaptım sizinde önerilerinizi göz önünde bulundurarark yeni resimleri yarın çekip koyucam inşallah.biraz bahsedeyim içine tünek yaptım follukları arttırdım yukarı dogru iki kat daha çıktım yere ızgara koydum ve kapının alt kısmından yarısın tel yaptım gayet güzel oldu kuşlarımın da sağlıkları çok güzel.hepinize teşekürlerimi sunuyorum yardımlarınız için

Kardeş sen bunun dışını neyle boyadın ?

ilk önce vernik attım şeffaf onun üzerine de ahşap renkli vernik ile boyadım kardeş

Geri