mehmet şen
Üye
- Ad Soyad
- Mehmet ŞEN
- Meslek
- Elektrik Teknisyeni
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mehmet şen' Alıntı:arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekür ederim.biraz da ben anlatayım kümesimi yuvalıkların az olmasının sebebi fazla kuş beslemicek olmamdan dolayı 6 tane yuvalık olması ideal diye düşündüm havalandırma da kapı kenarlarında iki adet pencere var ama rengi kümesin tahtaları ile aynı olmasından dolayı pek fark edilmiyo ve elimde bi tane fan var onu takıcam kümese içerideki havanın dolaşımı açısından.baca değilde bunu düşündüm bende.Ve fluoresan lambam var.tüneklere ve taban ızgaralarına gelince bunları hiç düşünmedim açıkcası.tabana plastik ızgara pek dayanaıklı olmaz diye düşünüyorum sizin yorumlarınız neler acaba arkadaşlar
mehmet şen' Alıntı:serkan kardeşim sağolasın yorumun ve yardımın için bu hafta sonu alabilirim sanırım plastik ızgaralardan ve tüneklerden.kardeşim sadece lamba ile sağlamıyorum ışıgı kümesin ön kısmında kuşların güneş alması için iki adet pencere var kapının sağında ve solunda ama pek belli olmuyor dikkatli bakman gerekiyo.lambayı akşamları erken karanlık oldugu zamanlarda kuşlara bakabilmek açısından koymak istedim
mehmet şen' Alıntı:yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekürlerimi sunuyorum.oğuz kardeşim kümesin ölçüleri 155 genişliğinde kare yüksekliği ise 190 civarında 20 tane kuş rahat bir biçimde yaşayabilir benim düşüncem bu şekilde umarım sende istediğin gibi bi kümes yaparsın mesaja geç cevap vermemin sebebi ise şehir dışındaydım pek siteye girememden dolayıdır kusura bakma