t2kral
Üye
- Ad Soyad
- Yakup BEKLER
- Meslek
- Öğrenci---Bilgisayar---
- İlgi Alanı
ben bursada ikamet ediyorum. kırıkkaleden 3 hafta önce 3 tane kuş getirdim seferliydi biri saldığım anda inemedi gitti erkek beyaz perçemliydi. dişi arap ve kızma dumanlı kaldı dumanlı aşırı oyundan serte bindiğnden inemedi ooda gitti.bi dişi arap kalmıştı çok seviyodum kuşu kümese değişmezdim bugün gittim bi eş aldım beyaz eski eşinden akşam üzeri karşı binadaki aile dostumuzun oğlu geldi oda kuş besliyo kuşu kaldırdı ve kuş seferli olduğu için inemedi yarım saat kadar uçtu sefer yapıyodu babamda eski kuşçuluk anılarını anlatıyodu etrafta bu kuş gibisi yoktu millet oturdu seyrediyodu bi sohbete daldık pat diye ses geldi kafamızı kaldırdığımızda siyah baya büyük bi artık şahinmidir nedir kuşumuz pençelerinde terasımızdan 5 -10 metre kadar yüksekte kuşu aldı şimdi kim bilir ne zmn giderim de kırıkkaleye böyle kuşta denk gelirmi orasıda var.ama o kuşu götürürken çok acı şekilde koydu. ilk defa başıma geldi ama içiniz cız ediyo ve içinize oturup kalıyo en sevdiğiniz kuş artık yok
HERKESE ŞAHİNSİZ BESLEMELER...
biliyorum doğa kanunu ama yinede insan çok üzülüyo kümesi götürseler şimdi onun acısının üstüne çıkamaz
HERKESE ŞAHİNSİZ BESLEMELER...
biliyorum doğa kanunu ama yinede insan çok üzülüyo kümesi götürseler şimdi onun acısının üstüne çıkamaz