koray_a
Üye
- Ad Soyad
- koray akpınar
- Meslek
- pc donanım
- İlgi Alanı
- Kediler
Kuşları aldığımda sizlerle paylaşmıştım aradan 2 aya yakın bir zaman geçti.Çok şükür cılk yumurta ardından gelen hastalıklar ve bir süre aradan sonra altlarından 10 gün arayla 4 yumurta çektim 2 yavru 1 haftalık oldular 2 aded yumurtada bu gün yarın çıkacak, biraz hastalık ve 5 6 aded yavru ölümünden sonra en son baktım ekelerden dişi dumanlı gidici(aralarında en genci) dedim hastalık senin harcın değil işin erbabı postacı Hikmet Yılmaz abiye götürdüm Allah razı olsun 2 günde kuşumu iyi etti birde ilaç reçetesi yazdı tüm kümese uyguladım ilaç tedavisi ve sıkı bakım ile bakıcı olarak kullandığım çakmaklılardan 1 aded ,kelebeklerdende 1 aded yavruyeme düştüler hemen ardındanda aynı zamanlara denk gelince dumanlılarımın 1 yumurtasını kelebeklere bir yumurtasınıda çakmaklılara sürmüştüm dün dişi çakmaklı durduk yere kaybolunca tek kalan yavruyuda kelebeklerin altına alttım çok şükür sahiplendiler kısa sürmezse şu anda iki yavruyada bakıyorlar ,Allah nasip ederde bu kuşlarımın yavrularıda büyürse diğer bakıcılarıda gönderip hastalık ölüm olmadığı sürece ölene kadar tek soy devam edicem . Bu fotoğraflarda hastalıktan sonraki halleri hepinizin kuşlarına maşallah Allah hastalık yüzü göstermesin sizlerde bir maşallahı esirgemeyin.