SONUNDA YAPIMI BİTTİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dönekçi77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÜMİT KARAGÖZ
Meslek
İNŞAAT DEKORASYON
İlgi Alanı
Köpekler
SELAM ARKADŞLAR,

YAPIMINI SONUNDA TAMAMLMIŞ OLDUĞUM VE DAMIZLIKLARIM İÇİN LKULLANACAĞIM KÜESİM TAMAMLANMIŞ BULUNYOR. BURADAN KÜMESİN YAPIMINDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR ETME İSİYORUM . UMARIM BEĞENİRSİNİZ.

KÜMESİN ÖLÇÜLERİ
2 X 1,80 X 3 M
YUVALIKLAR
40X6OX4O
TAANDAN IZGARA VE HAVALANDIR, İÇ VE DIŞ KAPLAMANI İÇİ ISI VE SOĞUK HAVAYI ENGELLEMEK İÇİN 3 CM KALINLIĞINDA STRAFOR VRDIR. DIŞ CEPHE ŞINGIL KAPLAMADIR. AYRICA GİZLİ EMNİYET KİLİTLERİ VARDIR.

Selamlar
Ümit bey salmanız hayırlı olsun çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
Umdugunuzdan daha Sağlıklı bol yavru alırsınız inşallah paylaşım için teşekkürler...

Selamlar Ümit Bey,

Özen gösterilerek ve emek sarfedilerek yapıldığı belli olan salmanızı güle, güle güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Bu salmanızda hangi cins damızlıklarınızı yetiştireceksiniz ayrıca tamamen monte edilmiş fotograflarını da bizlerle paylaşırsanız örnek teşkil edecek salma yapımında sergileme imkanımızda olur.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

maşallah güzel bir kümes olmuş. allah bol ve sağlıklı yavrular almayı nasip etsin .

kümesi süper olmuş usta, bişeymeak ettim maliyeti ne oldu size??

çok güsel bir yuva yapmışsınıs elinise sağlık emeğinizin hakkını vermişsinis dış görünümden belli oluyo zaten inşallah bu yuvada bol yavrular büyütürsünüs

Müthiş bir kümes olmus ellerınıze saglık. Allah güle güle kullanmayınasıp etsın

Ümit bey maşallah çok güzel bir kümes...

Abi maşşallah çok güzel kümes ama maliyeti de biraz yüksektir heralde
Ne kadara maal oldu?

,ümi usta kolay gelsin,verdiğin emeğe deymiş.güzel olmuş eline sağlık.usta hanım evde kapı, pencerenin menteşesini tamir et dese zor gelir. ama kuşlar icin oldumu akan sular duruyor.Bol ve sağlıklı yavrular almanı dilerim

Eline saglık usta maşallah çok güzel olmuş.bunun maliyeti ne acaba tahminene ögrenebilirmiyim bende böle bişi yapmayı düşünüyorum.

kümesiniz cok güzel olmus allah bu kümeste güzel yavrular almayı nasip etsin

kumes saglıklı oldugu kadarda guvenlı galıba tum duvarlar tel orgulumu? bende dıger arkadaslar gıbı malıyetını merak ettım.herkese boyle guzel kumes nasıp olsun...donek gıbı performans kusları ıcın ıdeal

SELAM ARKADAŞLAR,

KONUYA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNZ İLGİ VE ALAKANIZDAN DOLAYI HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. GECİKMELİ CEVABIMDAN DOLAYI SİZLERDEN ÖZÜR DİLEYEREK İSTEDİLERİNİZE CEVAP YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM.

ÖNCELİKLE YAPILMIŞ OLAN KÜMESTEKİ ISI YALITIMI VE YUVALIKLARIN GENİŞLİĞİ İLE EMNİYET ÖN PLANDA TUTULARAK İNŞA EDİLMİŞ BİR KÜMES OLDUĞUNU DÜŞÜNMENİZİ İSTİYORUM. O GÜNKÜ ŞARTLARLA İŞÇİLİĞİ KENDİMİZDEN OLMAK KOŞULU İLE BİZE MALİYETİ 1235 YTL.
GİDEN MALEMELER

5 ADET ASIR TEL
15 BOY 20X20 PROFİL
10 PLAKA OSB 11mm ( İÇ YUVALIK BÖLMELERİ DAHİL.)
2 KUTU ELEKTROT
1 KUTU 2.5mm AKILI VİDA
10 BOY 5X10 AĞAÇ
1 ADET KİLİT
2 ADET CUBUK SOMUN
2 KG 2cm ÇAPINDA AĞAÇ ÇUBUK
4 ADET DEİR MENTEŞE
1 M3 STRAFOR
1 TÜP YAPIŞTIRICI
20 ADET SÜRGÜ KİLİT ( İÇ YUVALIK KAPILARI İÇİN.)

AKLIMA GELENLER BUNLAR. ŞU AN EŞLEMELERİ YENİ YAPTIM. HENÜZ YAVRU ALIMINA GEÇMEDİM AMA EŞLER YUMURTLAMAYA BAŞLADILAR. SANIRIM MART'IN İLK HAFTALARI GİBİ YAVRULAR ÇIKMAYA BAŞLAR.

ümit usta inşallah emeğinin karşılığını alırsın ,bende kapalı kümesin önüne salma yapacagım benim içinde teşvik edici bir çalışma olmuş.
birde kümes harici birşey soracağım o depoda olan malzemelerden yuvarlak antik sütun var resmin birinde görünüyor o malzeme straformu, betonmu, alçımı benim eve lazım da ondan sordum
selamlar kolay gelsin
ahmet esmek
hisarönü

kuzeyli' Alıntı:
ümit usta inşallah emeğinin karşılığını alırsın ,bende kapalı kümesin önüne salma yapacagım benim içinde teşvik edici bir çalışma olmuş.
birde kümes harici birşey soracağım o depoda olan malzemelerden yuvarlak antik sütun var resmin birinde görünüyor o malzeme straformu, betonmu, alçımı benim eve lazım da ondan sordum
selamlar kolay gelsin
ahmet esmek
hisarönü
SELAMLAR AHMET BEY,

SORMUŞ OLDUĞUNUZ SÜTUNLAR TAMAMEN STRAFORDAN İMAL EDİLMİŞ VE AKRİLİK VE ESNEK BİR YAPIYA SAHİP ÖZEL KUMLU HAM MADDE İLE KAPLANMIŞTIR. BİNA DIŞ VE ARZU EDİLENE GÖRE İÇ MEAKANLAR İÇİN TARAFIMIZCA ÜRETİLMEKTEDİR. BU KONUDA FARKLI SORULARINIZ VARSA BANA 0533 716 20 35 NOLU CEPTEN ULşBİLİRSİNİZ.

SAYGILRIMLA
ÜMİT KARAGÖZ

ümit bey bilgi için teşekkürler ;
muğlanın neresindesiniz zaman zaman muğlaya gidiyorum yerinde görmek isterim ürünleri şimdiden teşekkürler
ahmet esmek

SELAMLAR AHMET BEY,

ÖNCELİKLE SİZE YARDIMCI OLABİLECEĞİMİZ BİR KONU OLURSA HERZAMAN BİZLERİ ÇEKİNMEDEN HER KONUDA RAHATSIZ EDEBİLECEĞİNİZİ HATIRLATMAK İSTİYORUM. İMALATIMIZ MUĞLANIN FETHİYE İLÇESİNDE YER ALMAKTADIR. ZAMAN ZAMAN PAZARLAMCI ARKADAŞLARIMIZ MRMARİZ VE DİĞER BÖLGELERE ZİYARET AMAÇLI GEZİLERE ÇIKMKTADIRLAR ARZU EDERSENİZ NUMUNE İÇİN BİZLERE TEL VE ADRES BURAKABİLİRENİZ SİZE NUMUNE VE KATALOK GÖNDEREBİLİRİZ. AYRICA BİZLERE www.belaraus.com ve www.labrandayapimarket.com. ADRELERİNDEN ÜRÜN YELPAZEMİZ HKKINDA DETAYLI BİLGİLERE SAHİP OLABİLİRSİNİZ.

SAYGILARIMLA,
Ümit KARAGÖZ

www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr
www.fegsed.com
[email protected]

ümit bey ilginize teşekkür ederim butaraflara yolunuz düşerse beklerim ,ayrıca pazarlama için gelen arkadaşlardan katalog ve numuneleri memnuniyetle alırım içmelerde kale ticaret var nalburiye ve hırdavat ( ali kale) oraya bırakabilirler.
tel ise 0533 513 4638
teşekkürler ve bol yavrulu sezonlar
ahmet esmek

biraz su gizli kilit sisteminden bahsedermisiniz özellikle bu aralar bu ise mrk saldım kendim elektronikci oldugumdan alarm,sifreli klit sistemim var elektronik olarak ugrasiyorum ama trt deki belgeselde de bir kactane klit sistemi gördüm cok hosuma gitti mille kapıyı acıyor sonra sifreli lokma anaktarı ile kapı sistemi yapmıs helal olsun diyorum asloında bu sistemleri sitede bir baslıkta toplamak gerekir ben elektronik devrelerimi rahatlıkla veririm...

SELAM ARKADAŞLAR.
EVET TRT DE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ KİLİT SİSTEMİNİN AYNISI DİYEBİLRİM. KAPNIN DIŞINDA GÖRÜNEN KİLİTLERDEN AYRI OLRAK KAPLAMALARA GİZLENMİŞ BORULAR İÇERİSİNDE MİLLER SAYESİNDE OLUŞTURULAN BİR KİLİT SİSTEİ İLE TASARLANMIŞTIR. DIŞARIDAN GELECEK OLAN MUDAHALELERE KRŞI SON DERECE EMNİYETLİ AMA KÜMESİ KOMPLE KALDIRIP GÖTÜRÜRLERSE ONA BİRŞEY YAPAMAM. YADA DUVARI KIRMAYA ÇALIŞIP ŞANSLRINI DENERLERSE.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr
www.fegsed.com

kuzeyli' Alıntı:
ümit bey ilginize teşekkür ederim butaraflara yolunuz düşerse beklerim ,ayrıca pazarlama için gelen arkadaşlardan katalog ve numuneleri memnuniyetle alırım içmelerde kale ticaret var nalburiye ve hırdavat ( ali kale) oraya bırakabilirler.
tel ise 0533 513 4638
teşekkürler ve bol yavrulu sezonlar
ahmet esmek

SELAAMLAR AHMET BEY,

İSTEMİŞ OLDUĞUNUZ KATALOG VE NUMUNELERİ İLK FIRSATTA TARAFINIZA ULAŞTIRACAĞIZ. VERMİŞ OLDUĞUNUZ CEP SİZİNSE HEM SİTEDEN HEMDE CEPTEN SİZE BİLGİ VERİRİM.

SAYGILARIMLA
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr
www.feged.com

iyi akşamar ümit abi bu osb plakanın boyutları kaça kaç ve fiyatı ne kadar

crazy_orhan' Alıntı:
iyi akşamar ümit abi bu osb plakanın boyutları kaça kaç ve fiyatı ne kadar

SELAM ORHAN KARDEŞİM,

ŞU ANKİ FİYATINI SORUYORSAN EBATLAR 1.22 CM ENİ - 2.40 BOYU VE 22.-YTL

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ

abi bu kümesin sana maliyeti ne oldu acaba bende yaptıcamda
KUBİLAY saygılarımla.......

Elinize emeğinize sağlık bakalım burada hangi şansı kuşlar yaşayacak

kümesiniz tek kelimeyle harika olmu inşallah iyi kuşlar beslersiniz bu kümeste

mrb güzel kümesmiş aynı kümesi baska bir sitede daha gördüm her yere yayılmış güzel olunca yayılıyor...saygılar sevgiler...

Geri