Sorularım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karslı3636
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 860
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan urun
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ÖNCELİKLE Selamun Aleyküm üstadlar sorularım var araştırdım ama bilgi aladım kafama takıldı..

1: :dans: Berovit b12 ilacı eczanede varmıdır kaç tl dir?

2:5tane kuşuum var MAŞALLAH KUŞLAR İNŞALLAH CUMARTESİ UÇURUCAZ NASİP OLURSA UÇURUNCA NASIL KALDIRIM KUŞU TEK BİTANESİNİN KANADINI AÇCAM KALDIKTAN SONRA KUŞMU GSTERİM HEMEN?

3: 5 TANE KUŞ GÜNLÜK 1 AVUÇ YEM YETERMİ FAZLA VERDİMMİ ŞİŞİOLARAMA :heyo: ?

4:KENEVİR verdim Ama kızışmadılar Pek Dişinin yanına Gido 5 10 SANİE OTUYO DURO SONRA GÜNDE 2 3 KERE TEKRARLIYO BUNU ERKEK DİŞİYE... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ABİLERİM ÜSTADLAR KARDEŞLERİM

1. sorunun cevabını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardım edecektir

2 .tavsiyem 2 kuş uçur onlar uçarken pırıltı ver derim (:

3. fazla yemden bişey olmaz yani ben bi salmaya 5 avuç atıyodum doyduklarında fazla yemiyo saden doyacağı kadar yiyo (:

4. Zaman ver onlara eğer yeniyse kuşlar küme alıştıkca eş almaları kolaylaşacaktır (:

Boll yavru almalar (: :slm:

cihat_aya_55' Alıntı:
1. sorunun cevabını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardım edecektir

2 .tavsiyem 2 kuş uçur onlar uçarken pırıltı ver derim (:

3. fazla yemden bişey olmaz yani ben bi salmaya 5 avuç atıyodum doyduklarında fazla yemiyo saden doyacağı kadar yiyo (:

4. Zaman ver onlara eğer yeniyse kuşlar küme alıştıkca eş almaları kolaylaşacaktır (:

Boll yavru almalar (: :slm:

KARDEŞ 6 7 KUŞA 1YADA 1BUÇUK AVUÇ YEM YETERDİ ACABA FAZLA VERDİMMİ ŞİŞİYO BUĞDAY KOYMUOM ZATEN YAĞ YAPIO

brovit b12 kus pazarlarinda bulabilirsin . bir guvercin gunluk 30 gram yem tuketir anormal bi durum yoksa 10 kusta 300 gram yapar. kuslarini cok ac birakirsan bunyeleri zayiflar hastaliklara acik hale gelirler forumda cok faydali bilgiler var arastirmani tavsiye ederim

Geri