sorularıma cevap lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 739

erahan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şahan erdem
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kemirgenler
ilk önce bu işe yeni başlayan bir kardeşinizim süs kuşu merakım var ankarada bulunan kuşçular çarşısından bir çift kuş satın aldım kümesiyle birlikte kuşların yumurtası vardı satan kişi kümesiyle birlikte götürürsem sıkıntı olmayacağını yumurtadan kalkmayacağını söyledi.dediği gibide oldu dişi yatıyor yumurtaya fakat erkek yatmıyor dişi sadece yem yemek için kalkıyor yumurtadan fakat kalktığında erkek yuvanın başını bekliyor ama yatmıyor dişinin yumurtaya yatması maksimum 1 dk oluyor bu durumda yumurta bozulurmu birde aldığım yerden eve getirene kadar yumurta bozulmuşmudur eve getirmem maksimum 20 dk sürdü yardımızınızı ve değerli görüşlerinizi bekliyorum

Şahan kardeşim ALLAH'IN izniyle bir şey olmaz .

inşallah kardeşim allahın izniyle

Hava şartları ne fazla soğuk nede fazla sıcak bu şartlarda 20dakkalık bir yolda yumurtların bozulmıyacağını tahmin ediyorum inşallahta bozulmaz.Ama yenimi yumurtlamıs tekmi yumurta eğer tekse ikinci yumurta yapılınca erkekte düzenli olarak yatar.Eğer yumurtalar çiftse kuşları getirirken biraz sarsıntı yaşamış ola bilir bu yüzdende yatmamazlık yapa bilir.İnşalah yatarlar ve düzenli güzel yavrular alman dileğiyle...

yer değişikliğinden dolayı kuşlar adapte olamayıp yatmayabiliyorlar, 1 gün boyunca hiç yatmazlarsa boşuna bekletme derim. Fazla başlarında durma uzaktan seyret, yemi suyu eksik etme.

Geri