Soruma cevap verirseniz sevinirim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo4434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 952

sezo4434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer aryci
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Erkek miskim ve Dişi mavim var ikisinide getireli 2 gün oldu mavi dişi diye getirdim ama miski mavinin boynuna vuruyor bazen ve kur yapıp brakıyo mavide vuruyo bazen mavi erkek olabilr mi?

sezer aramıza hos geldin resimlerini yükleyebilirsen buradan dahada saglıklı sekilde yardımcı oluruz görmek lazım kusları yani

resim nasl yükleniyo tam olarak buraya yani erkek olan miski kur yapıyo mavide kaçıo miski sıkıstırınca boynuna flan tutmaya çalısıyo mavinin mavide ses çkarıyo bazen öyle olnca ama kaçıyo dha ikisinide getireli yuvama 3 gün oldu

Cevap yaz kısmını tıklayıp ,aşağı kısımdan eklenti yüklemesi ni tıklayarak dosya seç deyiniz. Ardından dosya ekleyi tıklayıp satıra yerleştir dediğinizde resminiz yüklenecektir..

tamam yüklüyorum 10dkya simdi bunlari ayni folluga koyuyorum erkek kur yapıp dönüyo agzını tuttu mavinin ama kustumu bilmiyorum çiftleşmeyemi çalısıyo acaba

b

Ekli dosyalar

• güvercinn.webp
    güvercinn.webp
    26.3 KB · Görüntüleme: 876
kuscu_marik' Alıntı:
sezer aramıza hos geldin resimlerini yükleyebilirsen buradan dahada saglıklı sekilde yardımcı oluruz görmek lazım kusları yani

koydum resmi cvp verirsen sevinirim erkek kur yapıp dönüyo etrafnda agzinida tutuyo ama sabuni kaçıyo ikiside yeni dha 3 gün oldu yuvaya getireli yeni oldklari içn alısmadklari içn mi çiftleşmiolar acaba :) ve kızgınlaştrmak içn ne verebilirm?

Geri