Sorun Olurmu????????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Faruk Yapar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tuncer Çetin
Meslek
Makine Tekniker
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ortalama 1aydır kuşlarımın hiç birini salamıyorum iş güç derken fazla boş zamanım olmadı yarın salmayı düşünüyorum fakat aklıma bir soru takılıyor ya kuşlarda şaşırma olursa hani nebileyim belki akıllları kaırışır felen unutmuş olabilirlermi çevreyi önerileri olanların önerilerini alabilirim her türlü yrmda alabilirim kuşlarımın cinsi çoğunlukla mardin fındık da var ama nadir!!!!

Faruk Yapar' Alıntı:
arkadaşlar ortalama 1aydır kuşlarımın hiç birini salamıyorum iş güç derken fazla boş zamanım olmadı yarın salmayı düşünüyorum fakat aklıma bir soru takılıyor ya kuşlarda şaşırma olursa hani nebileyim belki akıllları kaırışır felen unutmuş olabilirlermi çevreyi önerileri olanların önerilerini alabilirim her türlü yrmda alabilirim kuşlarımın cinsi çoğunlukla mardin fındık da var ama nadir!!!!
S A FARUK KARDEŞİM DAHA ÖNCELERİ UÇAN EVİ BİLEN KUŞLAR İSE PEK FAZLA ETKİLENMEZLER SADECE ANTREMANSIZ YANİ HAREKETSİZ KALIŞLARINDAN DOLAYI NEFESLENMELERİ İÇİN DÜZENLİ UÇURMANIZ GEREK BAZEN BAZI ARKADAŞLAR ZAMANSIZLIKDAN BAHSEDİYOR ZAMAN YOK DİYE BİR SEY YOK BOŞA GEÇEN ZAMAN VARDIR KUŞLARDAN DÜZENLİ VERİM ALMAK İÇİN KUŞLARA O ZAMANIN DA SAGLANMASI GEREK KENDİNİZİ 1AY HAPİS HİSSEDİN NE DÜŞÜNÜRSENİZ KUŞLARADA ONU UYGULAYIN SÖYLEMEK İSTEDİGİMİ YANLIŞ ANLAMAYINIZ KENDİNİZ İÇİN HAYATINIZI İDAME ETTİRMEK İÇİN NE YAPIYOR İSENİZ KUŞLARAD A İSTEDİGİNİ VEREBİLMELİSİNİZ HA İŞİMİ GÜCÜMÜ BIRAKIP TA ONLARA NASIL ZAMAN AYIRABİLİRİM DERSENİZ O ZAMAN SADECE İŞİNİZİ YAPINIZ KUŞLARA VERMEDİGİNİZ HİZMET SADECE EZİYETTİR VERESİNKİ KARSILIGINI ALABİLESİNİZ NE KEDAR EMEK O KADAR YEMEK
her türlü yorum alabilirim demişsiniz açık olmak zorunda kaldım YANLIŞ ANLAŞILMIŞ OLMAYAYIM SORMUSSUNUZ BENDE SÖYLEMEM GEREKEN SÖYLENİLMESİ GEREKENİ İZAH ETTİM HATAM VAR İSE AFFOLA saygılar

tamamda muharrem bey kuşlarımla elimden geldiğince vakit geçirmeye ve onlarla ilgilenmeye çalışıyorum bu benim ve her güvercin sever için tutkudur ne olursa olsun bu tutkuyu yapabilmek için elimizden ne gelirse yaparız her ne gelirse!!!!

saçma o zaman ingilterede kuş besleyenler her dakıka hayvanlara eziyet edıyor malum hava koşulları ?
Faruk kardesım bence sen ucur hiç bir sorun olmaz bana da aynı sorun oluyor ancak dert etme en damar kuşlarını ucur yavas yavas acılırlar

KUŞLAR EVLERİNİ KOLAY KOLAY UNUTMAZLAR.Sadece performanslarında düşüş olur. DAHA SIK ZAMAN AYIRMAYA ÇALIŞMANIZI DİLERİM. Faruk tabi 20 yaşında kız arkadaşlar falan derken, kuşları belkide 2. plana düşebiliyor, olabilir mi? SEVGİLERİMLE..

tabiki bazen olabiliyor türker abi ama yani kuşlarımada vakit oldukça ilgileniyorum bugün uçurdum çoğunu biraz hava rüzgarlıydı çok turladılar ama unutmamışlar oyunlarındada çok fazla bir değişiklik olmamış herşeye devam!!!!!!!!!!!!

Kardeş gönül rahatlıgıyla uçurabılırsın..Kanat acmayı uçmayı özlemışlerdir kuşlar havada biraz sert sersem gibi uçabılırler korkmana gerek yok..

Geri