ruko' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:
kemal' Alıntı:
Maşallah çok güzeller ..fotolarda oynama yapmadıysan bu renk tonu olarak oldukça parlak ve güzel maşallah ...Verdiğin emeklerden dolayıda seni kutlarım ..
Kemal Abim buyur gel gidelim görelim canlı gözle bende senin vesilenle tekrar görmüş olurum kuşları Ayhan abi herkese kuş göstermez ama ben canlı olarak izledim hepsinin tüyleri aynı bu derecede parlaklar zaten insanların hedefi bu rengi yakalamak bu ırkda
KEMAL ABİ SANADA COK TŞKLER YORUM İÇİN ALLLAH RAZI OLSUN...
SERKAN ACIKLAMAN İÇİN COK TŞKLER....
Benim yaptığım yorumla ilgili yazan arkadaşlar yazdıklarımı bir daha okursa ondan sonra düşünür yazarsa daha uygun olucağını düşünüyorum..Ben kuşlarla ilgili iftira çamur atmadım, emeğe saygısızlık etmedim tam tersi Ayhan 'ı çok samimi bir şekilde tebrik ettim bu zamana kadar gördüğüm kırmızı baskalarda en canlı renklere sahip kuşları yetiştirdiği için..Fotoğraflarla oynama yapılmışmıdır aceba dedim çünkü bu kadar canlısını ben görmedim Ayhan da bana hayır bunlar orjinal resimlerdir dedi bende sözüne itimat edip tekrar tebrik ettim..bende diyorum ki her yorum yazan biraz itina gösterirse teşekkür ederim..saygılar..