ßursa'dan Ruko Ayhan Nacizane Kırmızı ßaskalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ruko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
яυкσ αунαη®
Meslek
TekstiLci
İlgi Alanı
Kuşlar
RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE NASİP ETSİN
2gvsqw4.jpg

rucviv.jpg

2uduk9d.jpg

ml42dh.jpg

1zohl3l.jpg

rkattz.jpg

149uyrk.jpg

otosc2.jpg

r2x4.jpg

яυкσ αунαη®

Maşallah çok güzeller ..fotolarda oynama yapmadıysan bu renk tonu olarak oldukça parlak ve güzel maşallah ...Verdiğin emeklerden dolayıda seni kutlarım ..

kemal' Alıntı:
Maşallah çok güzeller ..fotolarda oynama yapmadıysan bu renk tonu olarak oldukça parlak ve güzel maşallah ...Verdiğin emeklerden dolayıda seni kutlarım ..

buyur mısafırın olun gorun davetlımlısın oynama var mı yok mu o zman karar verırn ona gore yorum yazarsınız bırdaha emege saygı !!!!!! yorum için allah razı olsunnnn

Maşallah Ayhan abi Kırmızıların hakikaten çok güzel olmuşlar Allah hepsine tüyü kadar ömür versin. Her yavrun gönlüne göre olsun.

kemal' Alıntı:

Kemal Abim buyur gel gidelim görelim canlı gözle bende senin vesilenle tekrar görmüş olurum kuşları Ayhan abi herkese kuş göstermez ama ben canlı olarak izledim hepsinin tüyleri aynı bu derecede parlaklar zaten insanların hedefi bu rengi yakalamak bu ırkda

Ayhan Abi tebrikleri yaa gerçekten sen aşmışsın bu işi.. Allah başarılarını daim etsin abi.. Kuşlara da tekrar tekrar MAAŞALLAH..

AYHAN KARDEŞİM KIRMIZILARDA ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SEN KENDİNE İYİ BAK UNUTMA MAL SAHİBİNE BENZER SEN İYİYSEN EMEĞİNİDE İYİ VERİRSİN Kİ EMEĞİNİN KARŞILIĞINI RABBİM EN İYİSİNDENVERİR GERİSİ HİKAYENİN ÖZETİ HİKAYEYİ OKUMAYAN ÖZETİ İYİ YAPAMAZ SEN ANLADIN SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR...

polllat' Alıntı:
Ayhan Abi tebrikleri yaa gerçekten sen aşmışsın bu işi.. Allah başarılarını daim etsin abi.. Kuşlara da tekrar tekrar MAAŞALLAH..

SİNAN KARDEŞİM COK TŞKLER NACİZANE KUŞLARIMIZ RABBİM SANA DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH SAYGILAR

FANTOM' Alıntı:
AYHAN KARDEŞİM KIRMIZILARDA ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SEN KENDİNE İYİ BAK UNUTMA MAL SAHİBİNE BENZER SEN İYİYSEN EMEĞİNİDE İYİ VERİRSİN Kİ EMEĞİNİN KARŞILIĞINI RABBİM EN İYİSİNDENVERİR GERİSİ HİKAYENİN ÖZETİ HİKAYEYİ OKUMAYAN ÖZETİ İYİ YAPAMAZ SEN ANLADIN SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR...

ABİ COK TŞKELR YORUM İÇİN BENI UTANDIRIYORSUN...
ALLAH RAZI OLSUN NACİZANE ELİMİZDEN GELDİGİNCE BİŞEYLER YAPMAYA CALISIYORUZ..
RABBİME SÜKÜRLER OLSUN ŞÜKÜR ETMEYİ BILIYORUZ....

SAYGILARIMLA

Serkan BONCUK' Alıntı:
kemal' Alıntı:

Kemal Abim buyur gel gidelim görelim canlı gözle bende senin vesilenle tekrar görmüş olurum kuşları Ayhan abi herkese kuş göstermez ama ben canlı olarak izledim hepsinin tüyleri aynı bu derecede parlaklar zaten insanların hedefi bu rengi yakalamak bu ırkda

KEMAL ABİ SANADA COK TŞKLER YORUM İÇİN ALLLAH RAZI OLSUN...

SERKAN ACIKLAMAN İÇİN COK TŞKLER....

sb0f9e.jpg

- - - SAYGILARIMLA - - -

AYHAN CIM MRBLAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZELLER ABİMEDE ŞİDDETLE KATILIYORUM EMEĞİNİZE SAĞLIK BU İŞ ÇOK GÜZEL YERLERE GELECEK HEP BİRLİKTE.TÜY YAPISI VE RENKLERİ ÇOK BASKIN ALLAH NİCE YAVRULAR NASİP ETSİN.SEVGİLERİMLE...HAVACILAR...

KALİTELİ KUŞ ANLAYIŞI DEĞİŞTİRECEK KUŞLARDAN, ÖRNEK TEMSİL ETTİĞİN İÇİN SANA TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM.UZUN YILLARDIR BÜYÜK EMEKLER SARFETTİĞİNİ VE SONA DOĞRU İLERLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZSIN BİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ KUŞLARIN NASIL OLDUĞUNU VE GÜZELİN ÇOK ZOR ÇIKARILDIĞINI.ALLAHIM KUSLARINA CAN PEKLİĞİ VERSİN K.İ.B.

ruko' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:
kemal' Alıntı:

Benim yaptığım yorumla ilgili yazan arkadaşlar yazdıklarımı bir daha okursa ondan sonra düşünür yazarsa daha uygun olucağını düşünüyorum..Ben kuşlarla ilgili iftira çamur atmadım, emeğe saygısızlık etmedim tam tersi Ayhan 'ı çok samimi bir şekilde tebrik ettim bu zamana kadar gördüğüm kırmızı baskalarda en canlı renklere sahip kuşları yetiştirdiği için..Fotoğraflarla oynama yapılmışmıdır aceba dedim çünkü bu kadar canlısını ben görmedim Ayhan da bana hayır bunlar orjinal resimlerdir dedi bende sözüne itimat edip tekrar tebrik ettim..bende diyorum ki her yorum yazan biraz itina gösterirse teşekkür ederim..saygılar..

havacı' Alıntı:
AYHAN CIM MRBLAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZELLER ABİMEDE ŞİDDETLE KATILIYORUM EMEĞİNİZE SAĞLIK BU İŞ ÇOK GÜZEL YERLERE GELECEK HEP BİRLİKTE.TÜY YAPISI VE RENKLERİ ÇOK BASKIN ALLAH NİCE YAVRULAR NASİP ETSİN.SEVGİLERİMLE...HAVACILAR...

abı cok tşkler alah razı olsunnn

sezgin 1' Alıntı:
KALİTELİ KUŞ ANLAYIŞI DEĞİŞTİRECEK KUŞLARDAN, ÖRNEK TEMSİL ETTİĞİN İÇİN SANA TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM.UZUN YILLARDIR BÜYÜK EMEKLER SARFETTİĞİNİ VE SONA DOĞRU İLERLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZSIN BİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ KUŞLARIN NASIL OLDUĞUNU VE GÜZELİN ÇOK ZOR ÇIKARILDIĞINI.ALLAHIM KUSLARINA CAN PEKLİĞİ VERSİN K.İ.B.

EYVALLAH ARKADAŞİM ALLAH RAZI OLSUN COK TŞKLERRR

kemal' Alıntı:
ruko' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:
kemal' Alıntı:

Benim yaptığım yorumla ilgili yazan arkadaşlar yazdıklarımı bir daha okursa ondan sonra düşünür yazarsa daha uygun olucağını düşünüyorum..Ben kuşlarla ilgili iftira çamur atmadım, emeğe saygısızlık etmedim tam tersi Ayhan 'ı çok samimi bir şekilde tebrik ettim bu zamana kadar gördüğüm kırmızı baskalarda en canlı renklere sahip kuşları yetiştirdiği için..Fotoğraflarla oynama yapılmışmıdır aceba dedim çünkü bu kadar canlısını ben görmedim Ayhan da bana hayır bunlar orjinal resimlerdir dedi bende sözüne itimat edip tekrar tebrik ettim..bende diyorum ki her yorum yazan biraz itina gösterirse teşekkür ederim..saygılar..

EYVALLAH KEMAL ABİ TŞKLER İLGİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUNNN SAYGILARIMI SUNUYORUMMM

polllat' Alıntı:

cok tşkler sinan kardeşim rabbim sana daha iyilerini nasip eder inş..

vnysm1.jpg

107o1zo.jpg

Daha yeme Yeni düştü Kırmızı Baska Yavrumm

SaygıLar яυкσ αунαη®

selamin aleykum amca yenı yeme dusen yavrularıda koysana maşallah....

a.slm yegen acele yok yavas yavas hersey...

GönüLden yazı yazan beğenen tüm arkadaşLara sevgiLer saygıLar...

█ ► █ █ [ яυкσ ลунลи® ] █ █◄

yanıyo abi kuşlar maşallah allah nazardan saklasın bende böyle kan kırmızısı bir takım almak istiyorum ama nasıp

asker dönüşü böyle güzellikleri görmek çok güzel yetiştirene saygılar..

Geri