Strafor ve Muşamba İle Yuva Yapılabilirmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berk547
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

berk547

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berk biliş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Sevgili Abilerim garaj Çatısının Üstüne Yuva Yapıcağım Ve Yuvayı Strafor İle Yapıp Üstünede Muşamba Çekmeyi Planlıyorum Sizce Bir Sakıncası Olurmu ?

yaparsın ama kuşlarını çabuk çalarlar en iyisi daha sağlam bir malzeme kullan tuğla gibi mesela

Yaparsın fakat rüzgarlı havada arka sokaktan toplarsın dolabı çok kısa sürede kusların straforu yiyerek kocaman bi delik acıp dısarı kacarlar.Daha bir çok eksi yönü var.

Ya akıl var mantık var tahta yada tuğladır ben tahtayı daha mantıklı buluyorum, doğal malzeme her zaman yapıp bozabilirsin.

Tuğladan yapacak olanların 1 kez daha düşünmesi gerekiyor benim canım çıktı.Bende tahtayı sevmiyorum derdi bitmiyor.Yok ıslandı yok böceklendi yok temizke yıkasan olmuyor mala ile kazıyorsun.

mehmet1994' Alıntı:
Tuğladan yapacak olanların 1 kez daha düşünmesi gerekiyor benim canım çıktı.Bende tahtayı sevmiyorum derdi bitmiyor.Yok ıslandı yok böceklendi yok temizke yıkasan olmuyor mala ile kazıyorsun.

Haklısın kardeş fakat ben ızgara kullanıyorum ay da bir genel temizlik ile sorunu çözüyorum, sonuçta tuğlada olsa en az ayda bir genel temizlik yapılmalı diye düşünyorum. Ama tahta osb gibi ürünler ile kümes hazırlayan arkadaşlar mutlaka ızgara kullansın, kirliliği büyük ölçüde azaltıyor.

tuğla veya tahta kim nasıl hoşuna gidiyorsa ona göre sistemli yapar veya demirden sactan yaptırır hepsinin kendine göre bakım temizlik şekli kolaylığı zorluğu oluyor. Ama konuyu açan arkadaşa gelecek olursak, bu kadar baside indirgemeyin, bu işe gönül verecekseniz emek harcamadan para harcamadan olmaz bu iş, kümes profesyonel kuş besleyiciliğinin ilk adımıdır. He yok ben öylesine besleyeceğim geçici bir heves benimkisi diyorsanız da gidin olduğunuz ilin en büyük camisine, buğday satanlardan alın 1 liralık yem, atın yere kuşları besleyin, daha sevap..

Geri