Su alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asim123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

asim123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asım poyraz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Abilerim kış olduğunu için kuşları sattım yazın başlıcam ancak kümes su almış acayip fırtına ve yağmur var .s kümesin osb den her yeri laylon kaplı ama almış yinede büyük bir onarım yapıcam yaza doğru strafor köpük felan ama korkum şu acaba tahtalara bişey olur mu ıslandığı için .s

Abi hem kümes hazırlıklı değildi tamirde yapamadım maddi sıkıntılardan,hafiften kış geldi baktım kuşlar kırıldı hatta bazıları veba oldu .s ölenlerde oldu bende satmak zorunda kaldım. yazın güzel yapıcam strafor yapıcam çevresine korkum tahtalar çok kötü olur mu abi osb çünkü kırılma felan

valla bildiğim kadarıyla osb çok dayanıksız bi malzeme.su alırsa kötü oluyor.ama ne kadar su aldıgına da baglı bu

tavandan yere damlıyor abi tamirde edemiyorum çatıya çıksam acayip fırtına var ilk fırsatta yapıcam inş tahtalar dayanır

Kardeşim çatıya falan bu havada çıkma !!
Ama kuşları satmasaydın keşke kış geldi die yada birine verseydin en azından bu kış geçene kadar...
Bundan önceki kümesim bahçedeydi ve osb ydi..1 senedir hala dışarda o kümes arkadaşım besliyor,yağmur da yedi ama aşırı bi çürüme ve kırılma görmedim..
Yani biraz daha koru kümesi çok aşırı su almazsa bişey olmaz.(:

kümesin üstüne acilen kiremit yada saç gibi şeyler koy suyu naylon nurşamba korumaz kümesin harap olur mazallah

Geri