şu dönek lere bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kodal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kodal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer kodal
Meslek
tornacı
İlgi Alanı
Kediler
şu döneklere bakarmısınızfile:///C:/Documents%20and%20Settings/ibo/Desktop/Kısayol%20Goruntu(125).lnkfile:///C:/Documents%20and%20Settings/ibo/Desktop/Kısayol%20Goruntu(123).lnk

bakmayı çok isterdim ama malesef açılmıyor :hhh:

[No message]

Ekli dosyalar

• Goruntu(120).webp
    Goruntu(120).webp
    46.9 KB · Görüntüleme: 439
  • Goruntu(120).webp
    Goruntu(120).webp
    46.9 KB · Görüntüleme: 463
[No message]

Ekli dosyalar

• Goruntu(121).webp
    Goruntu(121).webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 475
Öğrenmişsiniz koymayı güzel kuşlara benziyorlar ama resim biraz daha net olsaydı çok güzel olcaktı ama genede güzel kuşlar Serhat

yumurta çekme sonucu doğabilen bazı problemler.

Arkadaşlar yumurta yaptıktan sonra hastalanan yaşlı bir çift kuşumun yumurtasını daha iyi yavru büyüten biğer bir çifte çektim , bu arada o diğer çift in de yumurtalarını hasta takımın altına koydum . Amacım hasta takımın yumurtalarını riske sokmadan büyütmek ve düzelir se o hastalara da sağlam ların yumurtasını büyüttürmek ti ..
Üç gün önce hasta takımın yumurtaları sağlamların altında çıktı ,ama sağlam talık mamayı yapamadı yavrulara bir gün su kustular sadece su, bu arada hastaların altındaki yumurtalarda henüz burun vermemişti ikinci gün yavruları sıra ile öz ( hasta ) anneve baba larının altına çektim (sıra ile) onlar mama hazırlamış tı ve yavrulara güzelce kustular her takımın altında bir yavru bir de yumurta olacak şekilde ayarladım ki o diğer yumurtalarda zai olmasın .
Bu arada üçün cügün bu gün diğer altına çektiğim takımda mama vermeye başladı yani yavrular kurtul du , şimdi her takımın altında bir yavru birde burunlu yumurta var, burunlu yumurtalar yarın doğacak ama öz aneleride artık o atllarına çektiğm yavrulara sıra ile mama kusmaya başladı .
Yani bu yumurtalardan çıkacak yavrular ço küçük olacak diğer ilk doganlar biraz büyüdü üç günlük olduar yarın dört günlük olacaklar . Bu burunlu yumurtaları altına alabileceğim başka kuşta yok şuan .,
Sorum şu mama başlangıcından beri üçüncü güne takip eden sürede yeni doğacakları tek bir takımın altına toplayıp baktırmak mı daha iyi olur ? yoksa mama süresini uzatmanın bir yolu var mı ..'' biraz karmaşık oldu sanırım ama umarım anlatmaya çalıştığımı anlamışsınızdır ''

konu sahibi arkadaşlardan ve ilgilenenlerden özürdilerim .. Yeni konu başlığı açayım derken bu konu nun altına yazmışım .. kusurabakmayın . çok özürdilerimm.. selamlar .ŞEREF

Anlamsız Konu Tarafımdan Kilitlendi.

SerdarBRS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri