SU DONMASINA KARŞI NE YAPABİLİRİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hünkari03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ege deniz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
MALUM KIŞIN YENİDEN GEMESİ ÜZERİNE KUŞLARIMIN SULARI YİNE DONUYOR YENİLİYORUM 2-3 SAAT SONRA YNE DONUYOR AYNI ŞEKİLDE KÖPEĞİMİN SUYUDA DONUYOR ACABA SULARININ İÇİNE KUŞLARIMA VE KÖPEĞİME ZARAR VERMİYECEK NE KATABİLİRİM

sularını sıcak koymak hiç yoktan daha geç donar yada kümesde fiş veya elektrik tesisatı varsa akvaryumlar için su ısıtıcıları var onlardan al imkanı yok donmaz ve soğumaz!!!!

sıcak su daha çabukk donar test edebilirsiniz o yüzden sularını belli saatlerde önlerine koyup daha sonra almak en iyisi başka türlüsü biraz zor

sirke koyarsan hem donmaz hem iç parazitlere iyi gelir.

Sirkeyi deneyeceğim.Herkese teşekkürler.

Bende arkadaşa katılıyorum ara ara değiştir sularını bi şey olmaz

sirkenin gercekten bi,r faydası varmıdır?

Sanırım sirke görüşü yanlış, neden derseniz sirke en az -2 derecede donar, ortalamaya vurursak, sirke ve su çözeltisinin donma noktası sıfıra yakın olur. yani çok fazla bir değişiklik olmayacaktır, aslında donma noktasını daha düşürmek için tuz kullanılabilir ama ozaman da kuşlar yanar, yani tuzlu su içereceğinize hiç içirmeyin daha iyi.

Bu gibi durumlar için elektrikli su kapları vardı bulursam ekliyim.

ben ilk once sulugun hertarfini poritle kapladim baktim sadece ustu donma yapiyor sonra su borularini kapladiklari malzemeyle yaptim artik sulari donmuyor

Geri