Su içtikten sonra geriye yatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan r1_primo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r1_primo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Doğann
Meslek
Tabelacı
İlgi Alanı
Yavrusu olan bir güvercinimde su içtikten sonra geriye doğru yatma oluyor. Sanki boğazında hareket eden birşeyler varmış gibi tuhaf bir görüntü veriyor. 2 gündür hipradox-s denedim ancak çok az bi gelişme oldu. Hastalığın ismi ve hangi ilacı kullanmak lazım. Şimdiden teşekkürler.

Kakası normalse ,damakta pamucuk yoksa ..sıkıntı da yok.!

Damakta birşey yok ama gaga çevresinde çiçek vardı hipradoxs kullandım temizlendi boğaz içinde birşeyler var yani ağızdan daha ilerde gözle görünmüyor.

boğaz ,damak ,soluk borusu kenarında beyaz küçük noktalar mevcutsa ; '' ronidozol '' türevlerine 6-7 gün ihtiyaç olacaktır..

boğaz mantarı olmuş olabilir, içtikleri suya ilacın yanı sıra elma sirkesi eklemen de faydalı olur. boğaz mantarı en çok demir eksikliğinden ileri gelir. içme sularının bulunduğu kaba sürekli olarak bir tane inşaat çivisi koyarsan demir eksikliklerini önemli ölçüde gidermiş olursun, yaklaşık 10 senedir içme suyu kaplarına paslı çivi koyuyorum, boğaz mantarı hiç olmuyor, tavsiye ederim.

FeLix_' Alıntı:
boğaz mantarı olmuş olabilir, içtikleri suya ilacın yanı sıra elma sirkesi eklemen de faydalı olur. boğaz mantarı en çok demir eksikliğinden ileri gelir. içme sularının bulunduğu kaba sürekli olarak bir tane inşaat çivisi koyarsan demir eksikliklerini önemli ölçüde gidermiş olursun, yaklaşık 10 senedir içme suyu kaplarına paslı çivi koyuyorum, boğaz mantarı hiç olmuyor, tavsiye ederim.

Tavsiyen için ayrıca teşekkürler abi. Önerini uygulayacağım. Hipradox-S tedavisi sanırım işe yaradı. Bugün baya bir gelişme var güvercinde. Tekrar yavrulara kusmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri