Su ısıtıcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hoca

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hayrettin BÜYÜK
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Sulukların altına konulan disk şeklindeki rezistanslı ısıtıcılardan satılan bir yer veya satan birisi var mı? Varsa fiyatları nedir? Yardımcı olan olursa sevinirim..

Kimsenin bilgisi yok galiba?!?! :hungur:

Bir hafta sonra sizi bilgilendireceğim sayın hocam.
çünkü bir aksilik olmazsa bu hafta sonu araştırcam onları bulmaya çalışacağım.

Teşekkür ederim.. :p

ve... 2 sene geçti hala bilgi gelecek :haha:

Kardeşim öyle bir dalga duydum ama aslı varmı bilgim yok tşkler

Bir yerden buldum teşekürler. Yakında resmini yayınlarım..

bir tasa akvaryum ısıtıcısını koyuyorum suyla dolguruyom sulugu bunun üstüne koyuyorum.donmayı engelliyor.kayseriden selamlar

merhaba 2 senelik konu yeniden gündeme gelmiş:D akvaryum ısıtıcılarının iyi lerinden almak lzım atman mesela onuda yapamayan arkadaşlar bi ufak teneke bulsunlar 4 tarafına taş havada duracak şekilde bir tane ampul ampulü tenekenin altına koyacaksınız o tenekeyi ısıttıkça buhar hapacak o rezidansların elektrik çarpma tehlikesi var ve şuda var daha iyi sonuç için ketıl ısıt gitsin

birde zamanlı priz istedigin saatte kapansın istedigin saatte açılsın isteyen arkadaş olursa 5 6 tl falan olması lazım eminönünde isteyen arkadaşa gönderebilirim internetten kazık yemeyin sahibindende 20 tl ye satanı gördüm o prizleri her kuşcu arkadaşa tavsiye ederim mesela saat 11 de ışıgın yanmasını istiyorsunuz 3dede kapanmasını ayarlayıp preze katıyorsunuz o otomatik hergün aynı saatte açılıp kapanıyor 5 tl ise 4 tl ptt kargo tutar 1.5 tl de işlem parası 11 12 tl ye gönderirim burda karım oldugunu sanıp yönetici arkadaşlar silmezse memnun olurum araştırırsanız internetten karım olmadıgı ortadadır zaten bi allah razı olsun demesi hazinedir bana hayırlı günler

Geri