Şu Karabaşı Hakkında Yorum Yaparmısınz... ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanpala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanpala

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan pala
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
nasıl olsa daha iyi olur sizce yada suan ki hali nedir şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

buda bu kuştan aldığım son yavrularım...

file.php

file.php

buda aldığım yavrular şimididen teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

• Görüntü011.webp
    Görüntü011.webp
    330.1 KB · Görüntüleme: 1,225
  • Capar & karabas.webp
    Capar & karabas.webp
    188.2 KB · Görüntüleme: 1,167
resimleri atamamıstım şimdi attım karabaş ve aldığım yavrular bunlar yorumlarınz için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

Selamlar,

Karakafa, kuyruk güvercinden kostüm olarak lekesiz ve kesmeleri düzgün yavru almak istersen ne yazık ki bunu elde edemezsin, güvercinin lekeleri var, eşinin resimi göremediğim için bu resimdeki kuşa bakarak bunu yazıyorum. Oyun kuşu olarak da bunu senin gözlemlemen gerek oyunu var mı yok mu? diye, genel olarak soyunda arap güvercin olduğundan böyle bozalı makaslı yavrular verirler, hatta arap bile yavru alırsanız buna şaşırmayın derim. Ayrıca sağlıklı yavru baktığını, yavruların gelişimden görebiliyoruz. Uçumları, oyunları inşallah istediğiniz gibi olur, güzel ve sağlıklı bir şekilde beslemenizi dilerim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Karabaşın eşi nedir yazmamışsınız.Bu tarz kuşları karabaşı karabaşla eşleştirmeli, araplada karabaştan gelme beyazla eşileştirmeli, kafa kuyruk kostümünde yavru gelmesi için çalışmalısın, oyunlu olsun dersen ona yorumum yok.

file.php

eşi bu aykut bey yorumunuzu bekliyorum cok teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

• wallpaper karabas ailesi kopya.webp
    wallpaper karabas ailesi kopya.webp
    42.9 KB · Görüntüleme: 1,088
Selamlar,

Eşinin bu resimden lekesiz gibi görünüyor, önce ki yazımda da belirttiğim gibi eşlerden birinde leke olunca yavrularda lekesiz kostüm elde etmek biraz zaman alıyor, karakafa kuyrukların genel olarak sağlıklı ve güzel kuşlar, umarım güzel yavrular alırsınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

güzel kuşlar fakat iyi bir siyah karabaşta aranılan tüm özelliklere sahip değiller en az 10 özelliğnin iyi olması gekekirki sıra üstü siyahlar olsunlar siyahçılar arasında kafa kuyruk olmasının bir anlamı yok özellikleri olsun yeter tüyleri kadar hayrını gör bol yavrular alman dileğiyle.

Dişi karabaşın gaga üstünde beyaz leke var (brozalı ) bu hatadır, bu kuşların altında arap (çapar ) denilen kuşta gelir beyazda gelir, karabaşta gelir, Erkeğe göre dişi cok zayıf özellikte, imkan varsa dişiyi değiştir derim.Paçalar ve tırnaklar beyaz olsun, dolu paça (kılıç paça) en çok dikkat edilmesi gereken özelliklerdir.Tırnaklar ve paçalarda ne kadar siyahlıh varsa kuşun soyunda arap sazlı kanı ağır basıyor demektir.Bir kaç takım daha yavru al duruma göre çapraz eşleştirme yaparsın.

gökay' Alıntı:
Dişi karabaşın gaga üstünde beyaz leke var (brozalı ) bu hatadır, bu kuşların altında arap (çapar ) denilen kuşta gelir beyazda gelir, karabaşta gelir, Erkeğe göre dişi cok zayıf özellikte, imkan varsa dişiyi değiştir derim.Paçalar ve tırnaklar beyaz olsun, dolu paça (kılıç paça) en çok dikkat edilmesi gereken özelliklerdir.Tırnaklar ve paçalarda ne kadar siyahlıh varsa kuşun soyunda arap sazlı kanı ağır basıyor demektir.Bir kaç takım daha yavru al duruma göre çapraz eşleştirme yaparsın.

bişey sorucam bu kusların soyunu devam ettrmek içn bu kardsleri bi soranki kardeslerlemi eş yapmam gerek yada şimdikler birbirlye eş olsa bi sorun olur mu ?

gökay' Alıntı:

bide bişey daha sorucam diger actgm konuda krmızı ve beyaz saya diye o kusların yavruları biraz önce cıktı acaba nasıl bi yavru olablir ?

damızlıkçı arkadaşların karabaşta aradığı çok özellik vardır. gaga,kafa yapısı,göz,paça,renk vs. uçurmak ve döndürmek için soruyorsan renginden ziyade oyunu önemlidir. ben uçan kuş bakıyorum,maşallah kuşların güzel ve sağlıklı görünüyor. yavrularada çift bakıyorlar. ben beğendim. bunları uçuruyor musun?

yavrularını ucurcam inşallah anne babası bana hediye geldi o yüzden ucurmuyorum

dişinin alnı sakar.yavrunun birini çapar atmışlar.o çapar yavruyu kafa kuyruklardan çıkma bi beyazla eş edersen çok güzel yavrular alırsın.gösteriş yönünden erkek biraz zayıf ama fena değil (yavru baktığı içinde hırpalanmış olabilir)hayrını gör

muygun' Alıntı:
dişinin alnı sakar.yavrunun birini çapar atmışlar.o çapar yavruyu kafa kuyruklardan çıkma bi beyazla eş edersen çok güzel yavrular alırsın.gösteriş yönünden erkek biraz zayıf ama fena değil (yavru baktığı içinde hırpalanmış olabilir)hayrını gör

peki bi beyaz sayanın karabaşlardan gelme oldugunu nasıl anlıcam ?

Geri