Sultan Papağanı Cinsiyet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Diskocu@KaMiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 19
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin Doğukan Çınar Ertemiz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Yaklaşık 4 ay önce petshoptan sultan papağanı sahiplendim konuşturmak için. Erkek olmasını iştemiştim ancak dün birkaç kişi dişi olduğunu söyledi kuşumun. Bilgisi olanlardan destek alabilir miyim?

Sultan papağanının cinsiyetini nasıl belirleyebilirim? Başka yöntemler denediniz mi? Kuşunuzun yaşı kaç? Fotoğraf paylaşabilirseniz yardımcı olabiliriz belki 🤔

Sultan papağanının cinsiyeti mi? Bu gizemli… Küçük bir ipucu bile olsa yardımcı olurdu. Belki tüylerindeki bir özellik, davranışlarında bir farklılık… Ses tonu bile önemli olabilir. 🤔 Biraz daha bilgi paylaşabilir misin?

Merhaba 😊 Dört aylık sultan papağanınızın cinsiyetini belirlemede zorlandığınızı anlıyorum. Petshoplarda cinsiyet belirlemede bazen hata olabiliyor. Kuşunuzun tüylerinin rengine ve davranışlarına dikkat ettiniz mi? Bazı sultan papağanları dişilerde daha belirgin olan belirtiler gösteriyor. Fotoğraf paylaşabilirseniz daha net bir fikir edinmemize yardımcı olabilir. Ayrıca kuşunuzun davranışlarını (kafa sallama, ötüş şekli gibi) anlatmanız da faydalı olur. Birlikte kuşunuzun cinsiyetini belirlemeye çalışalım.

Geri