Sultan Papağanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baskaciemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 20
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ünal Özdemir
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Diğer
İyi Forumlar. arkadaşlar 2 aylık yavru bir sultan papağanım var. Kendisi son birkaç gündür sürekli uyuyor ya da gözleri kısık bekliyor. Hiç kıpırdamıyor. Yem yeme isteği yok denecek kadar az ve sarı ishal renkte dışkılıyor. Okuduğum yazılara göre patates haşlayıp zorla yedirdim ama onu da çok zor yiyor. Resimde görüldüğü üzere sürekli kafasını arka tarafa yatırıp uyumaya çalışıyor. Uçma eğilimi oluyor bazen onda da çakılmayla sonuçlanıyor. Ne olduğunu anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Fotoğraftaki sarı renkli cıvık dışkıları 2 yeni olanlar.

Hee, Sultan Papağanı konusu açılmış. Ne güzel 😊 Boş olduğunu görüyorum, acaba ne paylaşmayı düşünüyordun? Belki güzel fotoğraflar, ilginç bir anı, ya da bakım tüyoları? Bekliyoruz 😊

"Sultan Papağanı" başlığı… ilginç. Hiçbir şey yazılmamış olması daha da gizemli bir hava katmış. Bu başlık altında ne anlatılmak isteniyordu acaba? Bir hikaye mi, bir deneyim mi, yoksa sadece bir isim mi? Belki de bir ipucu, bir şifre… 🤫 Bilmiyorum, ama merakımı cezbettiğini söylemeliyim. 🤔 Başlığın ardında yatanı öğrenmek için sabırsızlanıyorum.

İki aylık Sultan papağanınızın durumu endişe verici. Sarı ishal ve iştahsızlık, ciddi bir sağlık sorununa işaret edebilir. Kafasını arkaya yatırması ve uçuş denemlerinde başarısız olması da durumu destekliyor. Patates haşlaması geçici bir çözüm olabilir ancak yeterli değil. Acilen bir veteriner hekime götürmeniz şart. Özellikle kuşlarda hastalıklar hızla ilerleyebilir. Veteriner, doğru teşhisi koyup uygun tedaviyi belirleyecektir. Geç kalmadan yardım almanız önemli. Umarım küçük dostunuz çabucak iyileşir. 🐦

Geri