Mustafa PINARCI
Üye
- Ad Soyad
- Mustafa PINARCI
- Meslek
- kuşcu
- İlgi Alanı
Yaklaşık on bir aydır erkek bir sultan papağanı besliyorum. Son iki üç aydır durgunlaştı ve daha korkak davranıyor. Eskisi gibi kafasını sevdirmeyi sevmiyor, az ötüyor ve ele gelmesi çok zor. Genellikle kafesin tabanında, köşede uyuyor. Geçen ay lutino cinsi bir dişi aldım. İkili arasında iyi bir ilişki yok; dişi kur yapıyor gibi farklı sesler çıkarıyor ama erkek ilgilenmiyor.
Son zamanlarda kilo kaybettiğini fark ettim; elime aldığımda kanat kemikleri daha belirgin hissediyorum. Geçen hafta petshopa gittim ve durumu anlattım. A, B, C, E vitaminleri verip kuşun üşütmüş olabileceğini söyledi. İki haftadır kullanıyorum ama bir değişiklik yok. Bu durumun sebebini bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Veteriner hekime götürmeyi düşünüyorum. Umarım sorununu çözebiliriz.
Son zamanlarda kilo kaybettiğini fark ettim; elime aldığımda kanat kemikleri daha belirgin hissediyorum. Geçen hafta petshopa gittim ve durumu anlattım. A, B, C, E vitaminleri verip kuşun üşütmüş olabileceğini söyledi. İki haftadır kullanıyorum ama bir değişiklik yok. Bu durumun sebebini bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Veteriner hekime götürmeyi düşünüyorum. Umarım sorununu çözebiliriz.