rap2007
Üye
- Ad Soyad
- Burhan dilmen
- Meslek
- Elektrik
- İlgi Alanı
- Kediler
Ala hariç resimdeki kuşların hepsi erkektir alanın cinsi belli değildir henüz kızmada dır.
Sadece kaplama miskiyi takım verebilirim. Bir dişi almıştım ama başka bir kuşla eş oldu bende ayırmadım yavru baktırdım çok iyi yavru bakıyor dişisi. İstek olursa eş edip öyle verebilirim.
Kuşlarda hiçbir sağlık sorunu yoktur. Satma sebebim çatıyı kapatıcaz kuşlar sıkışık durmasın eşsiz erkekler yavru ve yumurtalara zarar veriyorlar diye ve çok yavru geliyor onlara yer açılsın.
Kuşlar yatıktır seferli değillerdir.
Tepeli Trakya makaracıları ile takas olabilir.
İstanbul sultangazi ve bağcılar civarında elden teslim edilir
İrtibat: 0543 861 47 27
3-2 ayna kuyruk Horoz gibi iri bir erkek. = 50 TL
2014 yavrusu genç erkek 2 aynası var istek olursa dişininde resmini çekerim. Ayağında Tgf markası vardı paçalarını çok sıktığı için kesip çıkarttım. Takım 50 Tek 25 lira.
Basık çakmaklı erkek 1-1 ayna kuyruk. = 75
Basık çakmaklı 3-2 aynalı paça ve şekil olarak favorimdir lakin eşi yok üst resimdekiyle sözde takım diye almıştım =75 lira
Burada bekarlar partisi verirlerken
Sabuni erkek 3-2 aynalı urfa kuşu olabilir tarifleri tutuyor. Bir gözünde hafif perde var ama kuş görüyor. Aldığımda da öyleydi. 30 lira
Kağıt mavi erkek eşini değiştireceğim için satılıktır. = 30
Ala cinsiyeti henüz belli değil cik cikten yeni çıktı. = 50 Lira
Sadece kaplama miskiyi takım verebilirim. Bir dişi almıştım ama başka bir kuşla eş oldu bende ayırmadım yavru baktırdım çok iyi yavru bakıyor dişisi. İstek olursa eş edip öyle verebilirim.
Kuşlarda hiçbir sağlık sorunu yoktur. Satma sebebim çatıyı kapatıcaz kuşlar sıkışık durmasın eşsiz erkekler yavru ve yumurtalara zarar veriyorlar diye ve çok yavru geliyor onlara yer açılsın.
Kuşlar yatıktır seferli değillerdir.
Tepeli Trakya makaracıları ile takas olabilir.
İstanbul sultangazi ve bağcılar civarında elden teslim edilir
İrtibat: 0543 861 47 27
3-2 ayna kuyruk Horoz gibi iri bir erkek. = 50 TL
2014 yavrusu genç erkek 2 aynası var istek olursa dişininde resmini çekerim. Ayağında Tgf markası vardı paçalarını çok sıktığı için kesip çıkarttım. Takım 50 Tek 25 lira.
Basık çakmaklı erkek 1-1 ayna kuyruk. = 75
Basık çakmaklı 3-2 aynalı paça ve şekil olarak favorimdir lakin eşi yok üst resimdekiyle sözde takım diye almıştım =75 lira
Burada bekarlar partisi verirlerken
Sabuni erkek 3-2 aynalı urfa kuşu olabilir tarifleri tutuyor. Bir gözünde hafif perde var ama kuş görüyor. Aldığımda da öyleydi. 30 lira
Kağıt mavi erkek eşini değiştireceğim için satılıktır. = 30
Ala cinsiyeti henüz belli değil cik cikten yeni çıktı. = 50 Lira