Suni folluk yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

3402

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Giray Keski
Meslek
Üni.ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben yeni güvercin beslemeye başlıyan biriyim fakat güvercinlerim ot ve samandan yuva yapmadan önce yumurta yapdılar dün 2. yumurtayı bırakdılar...fakat ben bi kaç kuşcu arkadaşıma danışarak yumurtaları yuvasının içine büyük bir pamuğun üstüne bırakdım yumurtaları bunda herhangi bir sorun olurmu yada önerileriniz nelerdir? Diğer bir konu ise yine aldıgım bilgilere göre 2.yumurtayı bırakmadan önce kuşlar yumurtanın üstüne yatmazlarmış doğrumu? çünki 1.yumurta ile 2.yumurta arasında 2 gün kadar fark var...ben ise kümesi oda sıcaklığında koruyorum dışarısı soğuk oldugu için.... bunlar hakkında bilgilendirirseniz beni çok sevinirim herkeze şimdiden teşekkürler...

Re: Yumurta sorunu :( lütfen yardım

selam
pamuğun yerine ot türü bişeyler koysaydın daha iyi olurdu ama fark etmez kuşların yinede yatar.yumurta konusuna gelince bazı kuşlar 1. yumurtayada yatar. kümesin kış ayında oda sıcaklığındaysa ne güzel rahatla yavru alabilirsin.

Giray kardeşim şuan herşey olması gerektiği gibi kuşlarını fazla rahatsız etmezsen herşey yolunda gider. Artık acele etmeden beklemen gerekiyor. Saygılarımla.

arkadsım pamuk koymana falan gerek yok kümese biraz ot atsan kuslar zzaten kendileri ceker

arkadaşlarım abilerim hepinize çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için :) inanın kendi odamda kümesleri elektrikli sobayıda tam karşısına koydum kümesin çok iyi bakıyorum :) sizin dediğiniz gibi bahçeye inip ot toplayim kümesin içine koyim onlar baksın çaresine :) tekrardan çok teşekkür ederim

Bence sen pamuk koymuşun ama yinede süpürge otları falan at yuvaya onlar kendileri yumurtanın etrafına taşırlar.Ben hep kümese atıyorum otları çiftler kapışıyo (bu arada izlemeside güzel oluyo)...

polllat' Alıntı:
Bence sen pamuk koymuşun ama yinede süpürge otları falan at yuvaya onlar kendileri yumurtanın etrafına taşırlar.Ben hep kümese atıyorum otları çiftler kapışıyo (bu arada izlemeside güzel oluyo)...

teşekkürler polat tavsiyelerin için izlicem :)

katılıyorum sinan bey izlemesi güzel oluyo. :heyo:

Sinan kardeşimize katılıyorum süpürge çöpü ideal ve temiz oluyor karınca gibi çekerler onu birdene iyi gunler.

hem süpürge otuda olur ama fıstık çamının yaprağından bulursan koy ne bit olur ne başka bi şey
KUBİLAY saygılarımla........

Geri