Süper Oyunlu Genç Sütbeyaz Erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan axi44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 699

axi44

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Uzaklaştırıldı
Meslek
Uzaklaştırıldı
İlgi Alanı
abicim 100 ytl cok miski satsan bişey demicem bizim burda 5 ytl yukarı vermezler

bende sızın orada satmam bu kusu ozaman :D ayrıca aynısını 5 ytl ye bulsana bana :D

burdada mıskıler 2 veya 3 ytl zaten :D

5 ytl dyince aklıma 4 yıl once pazardan 5 ytl ye aldıgım taklacı geldi.Kus takla atıyorda hemde elde yani baya oyunluydu yalnız bi problem vardı kusu ne kadar fırlatırsan o kadar mesefaden biraz yukselıp oyuna baslıyor ve yere cakılıyordu :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
bende sızın orada satmam bu kusu ozaman :D ayrıca aynısını 5 ytl ye bulsana bana :D

burdada mıskıler 2 veya 3 ytl zaten :D

:haha: :haha: :haha: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Taklacı.... :bebis: :nanik: :nanik: :nanik: :hhh: :hhh:

500 ytl miski erkek oyunlu

ben miski ve süt beyaz taklaci besliyorum sana sunu dieceğim sen 5 ytl miski bul bana 100 tane alacam o kusun percim tepe fln da yok ancak 50 - 60 eder

sevgılı omer ve axi arkadaslarım lutffen kendı kuslarınızın reklamını baska konularda yapın. en guzelı sızın en pahalısı sızın bızımkıler 5 ytl :D sız kusları parayla deger bıcın cok pahalıya kus satın...

satılıga cıkardım kusu ısteyen alır ısteyen almaz satılmazsada satılmaz tuccar degılım kusculukta yapmıorum, bu benım hobım bunun yerıne baska kus alıcam yıne farketmez yanı :) sadece erkek cok kumeste o yuzden ve hunkarı ye baslamak ıstıyorum.

ama harbiden çok fazla çekiyosunuz ben bu int. alemınde kime sorduysam hep cok cok cok üstünde bir fıyat söluyorlar en iyisimi int. kuş almayın her semtin kendi kuşcuları var onlardan alın hem daha uygun oluyor burada en dandık kuşa bıle adam 100 çekiyo onun basık öntepesi 10 ytl gecen yıne bır arkadas bangolara 500 istiyor tekine kargoda bana ayitmiş ya millet paranın deyerini bilmiyor yada hesap bilmiyor lütfen daha mantıklı fiyatlar söleyin YADA HİÇ SÖLEMEYİN

Geri