Süper Oyunlu Genç Sütbeyaz Erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 691

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Bu konuyu açan arkadaşımız kuşunu koymuş ve sitediği fiyatı söylemiş kimse kuşun şu kadar eder veya etmez diyemez. Almak isteyen irtibata geçer almak istemeyende cavap yazmaz. Burası satılık güvercinleriniz için konu açabileceğiniz bölüm, satılık güvercinlerin fiyatları için yorum yapabileceğiniz bir bölüm değil. Lütfen konuya ilgili gerçek alıcı arkadaşlar cevap yazsınlar.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

ama yinede çok istiyor akılvar mantık var düz beyaz hiç 100 ytl edermi ??

leeyukeen' Alıntı:
ama yinede çok istiyor akılvar mantık var düz beyaz hiç 100 ytl edermi ??

Arkadaşım ben mesajımı senin mesajına karşılık yazmadım. Herkesin kuşu kendine. İsteyen istediği parayı ister buna birşey diyemeyiz. Eğer gerçekten çok istiyorsa ( Ben Taklacıdan Anlamam) özelden mesaj atarak görüşebilir, gerçekten alıcı iseniz altını üstünü bulabilirsiniz. 100 demiş ama belki daha aşağıya verecek bunu burada kimse yazmaz.
:?

Columba-livia.jpg
o zaman bende buna 400 istiyorum :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

iyide kardesım hala yorum yapıosunuz ya nekadar anlayısı kıt ınsnlar var begenmıosan alma yorumda yapma kımse bu kusu alcaksın dıe zorlamıo sana, sızın cok super dedgınız kaplamalar 300 500 dedıgınız kuslarda bana gore 5 para etmez ucmaz etmez ne ıse yarar, ama ben gıdıpte bu kus para etmez demıorum kımsenın kusuna,

Düz beyazmış!! nekadar kamılsın yaa duz beyaz dıe kus degersızmı olurmus hayret ya vallaha hayret, ıstedıgım kadar para ısterım kımsede karısamaz kardesım bana!!! kımsınızde kusuma nekadar isticeme karısıyorsunuz, 150 YTL yaptım varmı ıtırazı olan, alan varsa alsın almayan da yorum yapıp ınsanı sınırlendırmesın kardesım nedır bu yaa. hepınız mukkemmel mılyarlık kus beslıosunuz baskasına gelınce karga!! ohh ne ala memleket.

alakası yok kardeşim bende kuş besliyorum ama siz işi iyice ticarete dökmüsünüz ben buna karşıyım altı üstü kuş neyine o kadar istiyorsunuz istersen 500 iste o kusun fıyatı belli kimse daha üstünü vermes her kuşun belirli bır fıyatı vardır ırkına gore ırkın kendı özellıklerını tasıyosa bıras üstü ola bılır ama tutupda o fıyatın 5 katını istemek çok şaçma gecen ıgdırlı bir arkadaş arap satıyor arap arap deyıl birde 100 istiyor resmen kek arıyor ben hakllı oldugum konuda ısrar ederım yazıyorsanaız fiyatı düzgun fiyatlar yazın YADA HİÇ YAZMAYIN MSN YAZISIN

kardesım sen resmen kendı reklamını yapıyorsun benım kusum mukemmel oyunlu bukadar degerlı bır kustur neyı kanıtlamaya calısıosun senkı anlamıorum. yapmıcaksın begenmıosan yorum sadece pahalı de gec ben alamam bukadar para vermem de. ama yok bes para etmez kus yok sole 5 lıra sole 3 lıra demeye kımsenın hakkı yok. bunu 3423423 defadır tekrar edıorum ama nekadar anlayıssız ınsanlar var gercekten kus beslemek sızı kus beyınlı yapmıs...

leeyukeen' Alıntı:
Columba-livia.jpg
o zaman bende buna 400 istiyorum :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

çok pahalı bence, ama istediğine göre vardir bi marifeti!!

Arkadaşlar konuyu kilitlemek zorunda kalacağım lütfen.

Hiç kimse ilanlar bölümündeki fiyatlara veya kuşlara yorum yapmasın.

Lütfen uzatmayalım..

Geri