süper vit kullanımı ve dozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

haydar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ertuğrul Durmaz
Meslek
Çiftçi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben süpervit aldım ama kac litre suya ne kadar koyulcagı hakkında hic bi fikrim yok ben normalde vitamini bi hafta da bir koyuyodum vitaform kullanıyodum pek memnun kalmadım ne kadar aralıklarla vermeliyim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

bende aldım. süpervit forte ambalajına göre hastalık varken 1 ton suya 200 g yani 5 litre suya çay kaşığının 4de1'i

bugün kullandım ama dozu az vermiş olabilirmiyim daha önce kullanan fayda gören abilerimim ne kadar kattıklarını merak ediyorum ?

bende yeni aldım tam bilgim yokdu 2 lt suya 1 çay kaşıgı kadar attım su baya bi sarardı sanırım fazla geldi konu hakında bilgisi olan varmı acaba

5 litre suya bir çay kaşığı yeterlidir, ben benim suluğa 2 çay kaşığı koyuyorum 2 haftada bir tekrarlıyorum gayette keyifliler allaha şükür.

arkadaşlar bu vitamini yaklaşık 1 senedir kullanıyorum 5 litre suya 1 çay kaşığı koyuyorum.önce kuşları 4-5 saat susuz bırakıyorum daha sonra ilaçlı suyu veriyorum gerçekten faydasını gördüm tavsiye ediyorum.

süper vit bende kullandım ilk kullandığımda dozunu tutturamadım sanırım çok geldi herhalde kuşlar çok sersemledi garip garip hareketler sergiledi ağır geldi herhalde bayada kuş kaçırdım kendi kendine kalkıp başka yerlere indiler ama şimdi büyük suluğa 1 çay kaşığından biraz daha az koyuyorum ve çok sağlıklılar tavsiye ederim ama çok koymayın kuşlara ağır geliyor bide haftada 1 veya 2 kere yapın 1 gün kalsın sonra değişitirin suyu

saygılar

yarım litre suya hangi ayarda koyabilirim arkadaşlar bu vitamini?

uniTS' Alıntı:
yarım litre suya hangi ayarda koyabilirim arkadaşlar bu vitamini?
Çay bardağının ucu ile az miktarda olsun, aksi halde suyu fazlaca sarı yapar kuşlar da tadından memnun kalmayabilir.

Çay kaşığı diyecektim yanlış anlaşılmasın.

Bana veterinerin söylediği haftanın yarısında kullanmak kaydı ile 5 litre suya çeyrek çay kaşığı.fazla vitamin ciğerlerine zarar verir dedi. Ayrıca minareldde varmış bu süpervitte.

aynen bende kulandım 5-6 lt suya 1 cay kasıgı koyuyorum gayet ıyı oluyor

Ben veterinerden aldığımda bana dediği 3 lire suya iki çay kaşığı kadar koymamı 2 gün sonra suyunu değiştirmemi söyledi kuşları akşamdan susuz bırakıp sabah içmelerinide söyledİ daha yararlı oluyormuş ben o şekilde uyguluyorum çok şükür bi zararını görmedim aksine kuşlar çok diri

Arkadaşlar bu mu daha iyi beravit mi ve neye yararı olur bi açıklarmısınız?

Süpervit kullanımı 2.5 litreye dolu bir çay kaşığıdır.En az 3 en en fazla 5 gün arka arkaya kullanılmalıdır.
Mehmet bey beravit b kuşların rahat tüyden çıkmasını sağlar.Genel anlamda süpervit kullanmanızı tavisye ederim.

YAZ GÜNLERİ ; VİTAMİNLİ SULARIN BİR KAÇ SAAT İÇERİSİNDE BOZULDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM..

GÜN BOYU İLAÇLI SU SICAKTA KOKUŞACAKTIR..KANAATINDAYIM..

ŞU AN DIŞARISI 25-32 oC ! :slm:

Vitamini sürekli suya katmayın bir süre susuz bırakın vitaminli suyu verin hepsi içtikten sonra döküp taze su ekleyin hem bu şekilde az su az ilaç ile tasarruf yapmış olursunuz. Türker abinin dediği gibi bu sıcaklarda katkılı su uzun süre durmaz .

Geri