sürpriz yumurta :D :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huusayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 742
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huusayn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
huseyin krt
Meslek
hukukçu
İlgi Alanı
Kediler
edirnekapı kuş pazarından aldıgım kara karanfil bozalı kelebeklerimi memlekete getirmeden önce istanbuldaki evimin kapalı balkonuna salmıstım.. kuşlar dün bir bugün ikinci gün kuş yumurtlamıs. ama yuva falan yok yere yumurtlamıs. yatmamıs. ikinciyi de yumurtladı. . ikisinide aldım. tuzun içine koydum nemini alsın diye. şuan güvendeler. ancak sorcagım bişey var. ben yumurtayı almadan önce bi saat falan yumurta yerde kalmıs. yer ise soguktu malum balkon ve mevsim kış. acaba bakıcıların altına sürsem bu yumurta cıkarmı ? acil cevap arkadaşlar ? bi saat sogukta kalması bi zararı dokunurmu? :dans:

olmaz da niye tuza yatırdınız yumurtayı anlamadım

yok kardeş benim yumurtalar 1 hafta yerde sogukta kaldı ondan sonra alıp kalorifer peteginin üstünde tabakta duruyodu bugün akşam üzeri yavrular cıktı!!!

muygun' Alıntı:
olmaz da niye tuza yatırdınız yumurtayı anlamadım

tuz nemlenmeyi önler, o yüzden tuza yatırdım

sarım' Alıntı:
yok kardeş benim yumurtalar 1 hafta yerde sogukta kaldı ondan sonra alıp kalorifer peteginin üstünde tabakta duruyodu bugün akşam üzeri yavrular cıktı!!!

Selamlar,

Sizden ricam bu cıkan yavruların, tabakdaki fotoğrafını bizlerle paylaşmanız olacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut abime katılıyorum merak ettim bende rica etsem yayınlarmısınız:::

Tanaktamı valla bende şimdi meraklar içerisindeyim :)

Yumurtaları bakıcıların altına koyun bi deneyin,kaybedecek birşey yok. Çıkmazlarsa bile daha sonra yeni yumurtalardan koyarsınız. Diğer mesele kalorifer peteğinde yavru çıksa bile onlara kim bakıyor. Anne babası nerede. Yavrular 2-3 haftalık olsa biz bakabiliriz ama yeni çıkan yavruya nasıl bakılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri