sürüden yorgun düşen kuş..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ttggbb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ttggbb

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tuğba ....
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
cumartesi akşamı balkona bayağı kocabaş türünde bir kuş düşmüş ben pazar sabah farkettm kanadı incinmiş. kafese koyup yem ve su verdim 3 gündür benmle birlikte vetrnere götrdüm ama ilgilenmedi.. kanadı iyileşene kadar bakacğm ama sonra ne yapacğmı bilmyrm yardımcı olursanz sevnrm

Ekli dosyalar

• 22017_531411816880073_1694354122_n.webp
    22017_531411816880073_1694354122_n.webp
    23.8 KB · Görüntüleme: 1,251
yerinde olsam ne satardım ne atardım böyle renkli büyük baş kuşlar değerli oluyor bence sakla . sen besle böyle kusların hayranı cok .

Oha çok güzelmiş :) bu arada kanadı kırılmışta olabilir ve veteriner ilgilenmediğine göre yanlış kaynayabilir

Benim onu satmak gibi bir niyetm yok sadce doğru zamanda doğaya bırkmak istyrm... kanadında kırık yada çıkık yokmuş onu biliyrm....

Tuğba, verdiğin yemleri ve suyu içtiğine emin ol. Diğer türlü halsiz düşüp ölebilir. Yem olarak Mısır, bezelye, ayçekirdeği, buğday, aspir, gibi yemler verirsen yabancılık çekmeden yiyebilir. (Ekmek vermeni önermem, içindeki maya vs. vs. kuşu hastalandırabilir.) İçme suyunu da her gün değiştir, önüne koyduğun içme suyunun içine de bir çay kaşığı elma sirkesi ilave edersen iç parazit hastalık vs. varsa önlemiş veya tedavi etmiş olursun.

Doğaya salma işine gelince de, bu kuşlar nerelerde yaşar, nereye ne zaman göç ederler, muhtemelen google da bilgiler mevcuttur. O dönemlere kadar evinde misafir edip, dönemi geldiğinde salıverirsen, daha uygun olur.

teşekkür ederim mesut bey söylediklerinizi dikkate alacağım

Geri