Susami çiftim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koray_a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

koray_a

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
koray akpınar
Meslek
pc donanım
İlgi Alanı
Kediler
Uzun süredir bu kuşları arıyorum kiminin rengine takıldım kiminin şekline birtürlü beğenemedim. Bu kuşları görünüş olarak beğendim sahibide sıcakkanlı güven verici konuşunca bir şansımı deneyim dedim . Allah utandırmazsa aldığım kişinin demesine göre soyları bol seferli 8 10 tokatlı çalışkan kuşlarmış kaybedecek ne varki diyerek şansımı bunlarla deneyim dedim çıksada çıkmasada bahtımıza kumar oynamayı bir tek güvercinlerde seviyorum :haha: . Siz üstadlarımında yorumlarını bekliyorum duruş,renk,göz iyi kötü yorum yaparmısınız. En iyisini tabiki uçurduğumuzda göreceğiz fakat insan sabırsızlanıyor birde okadar aradan sonra kanım kaynıyor güvercinler için. Yanlız kuşçuluğu öldürmüşler tanıdıklar bile hatır gönül işine yaklaşmıyorken kuşları aldığım hiç tanımadığım insan hem fiyatta güzellik yaptı hemde yumurtaları hediye etti. Kuşları dostundan insandan üstün tutanlarıda müsadenizle kınıyorum.

nqtwx.jpg

nqtzg.jpg

Selamlar,
Zannediyorum soldaki (öndeki ) dişi .Gayet güzel sağlıklı duruyorlar.Güle güle besleyin uçurun.
Saygılarımla

Sağol Murat abi daha güzelleri sizlerin olur inşallah, Gökşen abi doğru dedin öndeki(soldaki)dişisi zaten çıtıpıtı bişey fotoda daha heybetli durmuş bu arada saygılar bizden abi sağol yorumun için.

siz kuslari sevdikten sonra diyecek birsey yok.Tuyu kadar hayrini yavrusunu gorun.

İyi gözüküyorlar oyun kuşu rengi şekli kuşlar hoş , Allah güzel uçumlar nasip etsin .selamlarŞEREF

Susami benimde oyun kuşlarında sevdiğim nacizade renkler arasında; Maşallah güle güle uçurun

Çok güzel bozdumanlılar. Güle güle besleyin.

maşallah çok güzeller

Beğendiğinize sevindim yorumlar için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

maşallah inşallah satan kişinin dediği gibi çıkarlar

İnşallah Dursun kardeşim ilk yumurtayı kabuksuz cılk yaptılar,birkaç gün evvelde beyazlarımın yumurtası olmuştu,erkeği inemedi kayboldu dişide kalkınca ziyan olmasın diye bunların altına sürdüm, ilk yatışları yabancı yumurtaya olacak bu esnadada kalsiyum,mineral takviyesi yapıcam. Kuşlar nuhudi ve mat sabuniden gelme altlarından ne gelecek nasıl olacak bende merak ediyorum.

Geri