'SÜSÜ DİŞİ DAMARI (oyunu) ERKEK VERİR' doğruluk payı yorum??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 47AZAD35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

47AZAD35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Azad Hogir
Meslek
Çantacı
İlgi Alanı
Kediler
Tecrübeli bir kuşçu bana 'SÜSÜ DİŞİ DAMARI (oyunu) ERKEK VERİR' demişti doğruluk payı ne sizce :)

Re: 'SÜSÜ DİŞİ DAMARI (oyunu) ERKEK VERİR' doğruluk payı yor

tibben yanlıs :)

aldığım bir kaç tane yavrudan sonra bu söz mantıklı geldi genede gelecek yorumları merak ediyorum.

her yavru annesıne cekecek dıye bır sart yok anne baskın bır kus ıse goruntu kan olarak ne kadar aynı erkekle eslersen esle aynı yavru atabılır pekı yavru ları bırbırıne vurdugunda dısı gıbı mı verecek her zaman veremez ıste o zaman. mendelien kalıtımını oku coook basıttır ve genetık hakkında bılgı alırsın. bende bır kopek vardı neyle cıftlestırırsem cıftlestıreyım kendısı gıbı yavru vermezdı. ancak aynı cınse verırdı arastırdım almanlar sırf ona ozel bır kopek ırkı yapmıs

Asla doğru değil.Bende yanardöner var erkek hangi kuşla eş yaparsan yap yanardöner veriyor.Kan ile alakalı oyun olarakda yavrular annelerine benziyor ama şans biraz. Bu bilginin doğruluk payı asla yoktur.

Çıkan yavrular özelliklerini %50 anne %50 babasından alır, sizin yazdığınız gibi seçmece olmaz.
Rast gele ayrı soyları birbirine vurup güzel yavru almak isterseniz şansınızı denemiş olursunuz.
Fakat kendini ispatlamış bir soy elinizde var ise başka kan katmadan bu soydan devam ederseniz çok yüksek ihtimalle kaliteli yavrulara sahip olursunuz.

Geri