SÜT BEYAZ MISIRİ'LERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
A

Anonymous

Misafir
25k2721.jpg

35mgjm8.jpg

KUŞLARIM BANA ÇOK ALIŞIK ÇAĞIRINCA GELİYORLAR ELİMDEN YEM YİYORLAR OMUZUMDAN AYRILMIYORLAR :haha: :haha: :heyo:

Bu saadeti bozma maasallah cokda güzeller.
eger yanina kus koyarsan kiskanirlar
Bendekilerde hastalik,zayiflama ve bir okadarda küskünlük yapti, halende yapiyor daha dinmedi bana karsi kini.
ayari kacirdinmi 3 günde papaz oluyorsun dikkat et.

MAŞALLAH

SAOL ABİ ALLAH BOL BOL YAVRULAR NASİP ETSİN.

DERSLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM..

TAHSİLLİ İYİ BİR MESLEK SAHİBİ KUŞ BESLEYEN OLMANI DİLERİM..

İNŞALLAH ABİ ŞİMDİYE KADAR Bİ ZAYIF YOK İNŞALLAH DA OLMAYACAK

Bendede bu cinsten var. kaça aldın acaba kuşları ? ve uçumları ile ilgili biraz bilgi verebilir misin? yükseklik, süre ..

bu mısıriler çok akıllı ve çok uçmaya uygundurlar. sabah tan akşama kadar posta posta uçurabilirsiniz. taklacı-kelebek-dönek besliyen (yani bu cins kuşlar dağınık uçarlar) arkadaşlara kuşlarının toplu uçmalarını istiyorlarsa ve kümesleride uygunsa bu kuşlardan kümeslerine 2-3 takım almalarını tavsiye ederim. bu kuşlar uçarken kümesin önüne 1 kuş atın top gibi kümesin önüne gelirler.yavru bakmalarıda çok güzeldir.bu mısırilerin çok değişik renkli olanlarıda eskiden vardı. kesme kuyruk (sadece kuyruğu mavi veya kara olanları) sarı kanat sarı kuyruk,kara kanat kara kuyruk,kırmızı kanat kırmızı kuyruk,süt beyaz olanları mevcuttu. bu mısıriler den en makbul olanları da sivri tepeli-paçalı-güllü olanları benim zamanımda çok makbuldü.

caner bey kuşlarını güle güle besle. tüyleri kadar bol yavruları olsun. benide 35 yıl önceye götürdünüz. eski anılarım tazelendi.sağ olasın.

maşaallah güle güle besle

Çok güzel kuşlar MAŞALLAH Bol yavrulu sezonlar dilerim.

Geri