süt beyaz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cursed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cursed

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cihat adaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
dumanlı ve nuhudi cinsi kuşlarımın yavruları 15 16 günlükler ve süt beyaz oldular hiç bir koyu renk yok. ileride renkleri dönermi yoksa süt beyazmı olcaklar. :hayir:

kuşlarımın altından beyaz yavrular alcağımı hiç beklemezdim.)

soyla alakalı ;)

dişi ayna kuyruk ve sırtında 2 tane beyazı var sanırım dişinin genleri ağır basmış.)

bana da aynı sey olmuştu sütbeyaz bango cinsi kuşla mardin kuşum eşleşti mardinin kanatlarındaki siyah şeritten dolayı yavrular siyah çıktı

gunay.17' Alıntı:
bana da aynı sey olmuştu sütbeyaz bango cinsi kuşla mardin kuşum eşleşti mardinin kanatlarındaki siyah şeritten dolayı yavrular siyah çıktı
kardeşim bangoyla mardini mi eşleştiriyosun sen.yaptığın katliam bence.ikisine de aynı türden eş bul ya da birini elden çıkar

brtysl' Alıntı:
gunay.17' Alıntı:
kardeşim bangoyla mardini mi eşleştiriyosun sen.yaptığın katliam bence.ikisine de aynı türden eş bul ya da birini elden çıkar
Bu konuya dikkat edelim , böyle eşleri birbirinden ayırın , yumurtlamışlar ise yumurtaları imha edin , çıkacak yavrulardan kimseye hayır gelmez .

Geri