SVL BİRKAÇ SIRP YÜKSEK UÇUCU MODELİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loutremonty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eroleskici
Meslek
ressam
İlgi Alanı

Erol Bey sırp y.u. hakkında özelliklerini anlatan makaleler var mı? Paylaşırsanız seviniriz. Yoksa sizin de bilgilerinizden faydalanmak isterim.

genelde bir çeviri vardır ve hep o tekrarlanır.. bu tür için genel özellikler: şunlar ve şunlar falan filan..internetten arıyorum bulsam yayınlarım ..sırpların kendi sitelerinde sırpça makaleler var onları tabiki çeviremiyoruz.bu kitapların türkçesine bile gerek yok bulsam çeviririm ama yok..sahaflarda çok aradım...malesef.ne gariptirki bu ülkede bilmem kaç milyon yetiştirici vardır derler. ama ortada kitap namına birşey yok..bir kaç dergi var onlarda magazinel ve çok sığdır...ha tabiki varsa bilen birileri söylesin..ben bulamadım..benimde yazacaklarım deneyimler olabilirki oda spesifik ve kişisel şartlarla çok ilgilidir..hal böyleykende benden çok çok daha deneyimli insanlar var onlar yazsa daha makbule geçebilir..fakat bu türü yetiştiren 10 kişi varmıdır şüpheliyim.

O kadar ümitsiz olmayın bence, sizin gibi yetiştiricilerle tanınacak illa ki desevilecektir. sırplar çok hızlı kısa mesafede döne döne çabucak yükselirmiş, ben dönek makaracı felan beslesem, onları hemen yükseltmesi için kesin sırp beslerdim. O yüzden bu kuşların mutlaka ülkemizde tutulacağına inanıyorum.

Erol Gunaydin,
Kitaplardan bir tanesi bende var (hemde yazarindan imzali) cevirebileceksen vereyim,Sirpca; cok isimize yarar
Selamlar
Sinan

heh :).ingilizce olsa çeviririm ama sırpça bilmiyorum.ama benim sırpçayı biraz bilen bir arkadaşım vardı onu bulursam haberleşiriz

sizce abi bu nasıl yorumlarınız bekliyom

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0016.webp
    Fotoğraf0016.webp
    172.6 KB · Görüntüleme: 1,966
Geri