TAHTA VE METAL KÜMES ! +++ RESIMLER +++ !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar,
bir konus acmisdim buraya...kuslarimi su anda metal bir kümeste besliyorum ama tasinmak istiyorum !
gördügünüz resimlerdeki tahtadan kulübeye tasinmak istiyorum ! yalniz su anda metal kümesin icinde 4 kusum yumurtada yatiyo ? cuma günü tasinmayi düsündüm ! yavrularla bir sorun olurmu yani yumurtalarla !?!?!

23ssutv.jpg

tahta kümesin ici !
do2ipl.jpg

metal ve tahta kümes yan yana ! (kuslarim hakiki ankara kusu ! )

16ibpqt.jpg

buda birkac aylik yavrularimdan birtanesi !
21m6yx3.jpg

slmlarimla yorumlarinizi bekliyorum ! :heyo:

yuva düzenini aynı şekilde yaparsan sorun olacağını sanmıyorum.tahta kümes güzel olmuş

Abim bence yavrusu & yumurtası olan kuşlara şimdilik elleme diğerlerini geçir o kümese.. Çünkü yumurtaya kesin yatmıyolar, Çoğu kuş yavrusunada bakmıyor. Yani kümesi değiştirmeyi bırakın ben kümesin içinde değişiklik yaptım; bakmadılar..

............SİNAN ÖZTEKİN............

hmm tesekkür ederim öncelikle...bendeki sorun...tahtadan kulübe nin icine yakacak odunlarimi koyuyorum...odunlari metal kulübenin icine koymasi düsündüm ve kuslari da tahta kulübenin icine !
onun icin...simdi iki kulübe de de kus olursa...odun disarda kalacak...odun birdefa yagmur yedi mi kendiniz biliyonuz baya sürüyo kurumasi ! hmm neyse bakalim yaw....insallah problem cikmaz !
slmlarimla

odunlarınız tahta kümeste kalsın odunların üstünü muşamba vs ile örtün 1-2 ay sonra yavrular büyüyünce o diğer kuşlarıda geçirirsiniz ama eğerki be kümes içinde dğişiklik yaptığımda kalmazlar yumurtadan yavrudan derseniz tahtaları metal olan tarafa alıp naylonla örtebilirsiniz bir süre ikisini birden kullanırsınız zaten fazla hareket olmaz naylonlada örttünüzmü tahtaları tamam yannız tahtada kurt felan yoksa yapın varsa hiç elemeyin havalar iyileşinceye kadar ;)

hmm saol kardesim kurt falan yok...titiz bir insanim allahtan....düzenli ilac kullanirim...simdiye kadar hicbir problemim omladi ne güvercin kümesinde ne odun kulübesinde !
ozaman ben su yavrularin bir büyümesini beklyim 4 hafta sonra insallah planlarimi gerceklestirim ! herkesten tesekkür ederim fikirleriniz icin !!! slmlar

diğer konunuza yazmıştım bu kulübenin (demir olan) çatısına strafor koyup tahta kulubenin çatısını ziftli birşeyle kapatmışsınız ondanda kullnabilrsiniz straforu eritmemek şartıyla ;)

saol kardes ...ama cok is olur en iysi ben tahta kümese geciyim....benim isim daha cok yarar ici 3x3 m ....! slmlarimla tesekkür ederim !

güzel fotolar inş hayrını görürsün ^^

Geri