Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar elimde bulunan 4 mermeri ,3 sabuni , yavrularıyla birlikte 1 çift adana (adanalarımın erkegi öncüdür) ve 2 tane öntepe sütbeyazımı (beyazların ikiside odada oyunlu dur)basıktepe miski,kaplama , basıktepe portakal veya basık tepe çakmaklı ile takas etmek istiyorum.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.kuşlar burdur da dır.iletişim için tel no:05056617883 @ mail adresi : [email protected].
Ramazan Bey Merhaba;
Öncelikle şunu belirteyim ki yaptığınız hiç doğru bir davranış değil.Özellikle Adanalarınızı Sayın Ali Gülçer (ASİLHECTOR) DEN hediye olarak aldığınız biliyorum.Ali Bey size güvenerek en iyi kuşlarının yavrularını hediye etmiş ve sizde resmen emanete ihanet eder gibi onları satıp,takas etmeye çalışıyorsunuz.Size hediye edilen değerlere saygınız bu kadar mı? Bir de öğretmensiniz.Gerçekten Ali Bey i büyük hayal kırıklığına uğratmışsınızdır bu davranışınızla.Ama şunu unutmayın kim ne yaparsa kendine yapar ve gün olur sap döner hesap döner....
bu kuşlar bana yumurta olarak verilip bunları ben büyütmüşümdür.ahlakdersini senden alacak değilim.kuşlar benim kuşlarım.Yumurtalarını Ali gülçerden aldığım doğrudur.Kendisi bana ada ırkını sevdiren ve beslememe neden olan kişidir ve ona herzaman saygım vardır.Gelirken kuşları ona hediye etmek istedim ama elinde kuş sayısı fazla oldugu için vermedim.kümesime hiçbir zaman emanet kuş almam.Çünkü kuşlar benim kümesimde ise kuşlar benimdir ,olupta onunla ilgili kararları başkasının vermesini istemem.meslegim dolayısıyla kuşların yanında olup uçuramadıgım için bunları takas etmek istiyorum kuşları satmıyorum.bilenler bilir adanaların günlük antremanları vardır.Bunu yapamıyorum.Buna meraklı ve ilgilenebilecek arkadaşların elinde olması daha iyi.kuşları 1 aydır uçuramıyorum.takas için istediğim kuşlar kostüm kuşlarıdır uçup uçmaması aranmaz.