onurcambaz
Üye
- Ad Soyad
- Onur Cambaz
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Abilerim kardeşlerim üstadlarım yavaş yavaş ırk değiştirmeye karar verdim. Hiç acelem yok acele işe şeytan karışır derler. Artık karşımdaki bina yüzünden mardin taklacısı beklemekten bıktım. 3 gün dışarıda kalan güvercinlerim var. İnemiyorlar benim çatıma. salmaya korkuyorum dışarıdayken bir şey olacak diye 7/24 başlarında duramıyorum. e güzel oyunlu olmayanlarıda beslemenin ne anlamı var. Onun için ırk değiştireceğim. vermeye kıyamadıklarımdan 2 çift bırakacağım ama damızlık olarak. Düşündüğüm ırklar arasında ön sırada Paçalı tippler ve bango duruyor. Eğer olmazsa kelebek(saya) yada baska istiyorum. tam anlamıyla damızlık olacak onları çoğaltacağım. Bango olursa güllü, Baska olursada kırmızı yada sarı baska (kesmesi güzel ve kanatlarında farklı renk olmayacak). Dört ırktan sadece birini besleyeceğim. Bütçem olmadığı için gerçekten çok değerli oyunları güzel Mardinlerimden 2 tanesini takas edeceğim. ve yavaş yavaş yeni ırkım çoğalırken mardinlerim azalacak. Vereceğim 2 tane kuştan toplam 6 tane var bende 2 si damızlık olarak bende kalacak 2 si uçuyor İkiside yavru.Benim vereceklerim uçurduklarım. Damızlıklara ne kadar doğrudur bilemem eski sahibinin söylediğine göre 5binlira veren olmuş. Resimlerini ekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.