Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde fazladan küllü akbaş ve polonya arapları mevcut takasa girmek isteyen varsa miski,kaplama,aydın yerlisi mümkün ise şuan aklıma bunlar geliyor.Takasa girmek isteyenlerde ırkların adını vererek bana yardımcı olabilirler saygılarımla...
TABİKİ AMA ELİMDE RESİMLERİ TEK TEK KONULMUYCAK KADAR ÇOK MİSKİ VAR SEBAP OLSUN ÖNTEPE OLSUN AMA SİZ TAKAS EDEBİLECEĞİNİZ YADA İSTEDİĞİNİZ KUŞLARI TARİF EDERSENİZ BEN ONA GÖRE RESİM KOYABİLİRİM ....
Evet takas olayına katılabilirim.Bir çift dolapçıma iki çift kelebek isterim.kabul edersen kara çil veya mavi çil veya arap dolapçılarımdan gönderip karşılığında keşlebeklerinden isterim
hayırlı akşamlar bende dönekler var ayrıca bursalarım var arap-küllü-beyaz-takasa girmek isteyen varsa ama yakın ilden olsun ben tekirdağlıyım [email protected]
öncelikle herkeze slm ben mardin besliyodum ama artık posta baska besliycem elimde 3 tane mardin var bunları baska yada posta cinsleriyle takas ederseniz olabilir yerim bağcılarda