TAKASA GİRMEK İSTEYEN VARMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimcankurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
www.guercinvideolari.com
Ad Soyad
Kazım CANKURT
Meslek
Özel Güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
Elimde fazladan küllü akbaş ve polonya arapları mevcut takasa girmek isteyen varsa miski,kaplama,aydın yerlisi mümkün ise şuan aklıma bunlar geliyor.Takasa girmek isteyenlerde ırkların adını vererek bana yardımcı olabilirler saygılarımla...

arkadaşlar illaki başlık altındaki ırklar olmayabilir.ırk değişirmek için bu yola başvurdum...

elındekı bu kuslar ne ırk kelebek mı makaracı mı

selam sana kelebek verebilirim arap kelebeklerim var isters en beyaz istersen karakuyruklarda var ne istiyosun
hangi ildesin nasıl anlasacagız

İlginiz için teşekkürler ben muğlada oturuyorum.Resim koyarsanız memnun olurum çok sağolun.Makaracıdır kuşlarımız...

karakuyruklarda1.jpg
bunun gibi kelebeler

elimde öntepe miskiler var eğer takas ederiz derseniz polonya araplarından iki takım takas etmek isterim

ÖZAY TORUN
[email protected]
05439129870
AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

Özay bey fotolarını görmek isterim...

TABİKİ AMA ELİMDE RESİMLERİ TEK TEK KONULMUYCAK KADAR ÇOK MİSKİ VAR SEBAP OLSUN ÖNTEPE OLSUN AMA SİZ TAKAS EDEBİLECEĞİNİZ YADA İSTEDİĞİNİZ KUŞLARI TARİF EDERSENİZ BEN ONA GÖRE RESİM KOYABİLİRİM ....

ÖZAY TORUN
[email protected]
AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

Arkadaşlar takasa girmek isteyenler buyursun devam ediyoruz...

Resim koyarmısın kardeş memnun olurum...
Sağolasın ilgin için

Arkadaşlar takasa girmek isteyenler buyursun devam ediyoruz...

Evet takas olayına katılabilirim.Bir çift dolapçıma iki çift kelebek isterim.kabul edersen kara çil veya mavi çil veya arap dolapçılarımdan gönderip karşılığında keşlebeklerinden isterim

Kelebekler benim değil murat bey en üsttekiler benim halen düşünürseniz resim koyarsanız sevinirim anlayışınız için teşekkürler...

selam arkadas ager msn nı yazarsan sana mardın kırmaları resmını gosterem takas edelım bır cıftle kulahlı araplarınla saygılar

hayırlı akşamlar bende dönekler var ayrıca bursalarım var arap-küllü-beyaz-takasa girmek isteyen varsa ama yakın ilden olsun ben tekirdağlıyım
[email protected]

öncelikle herkeze slm ben mardin besliyodum ama artık posta baska besliycem elimde 3 tane mardin var bunları baska yada posta cinsleriyle takas ederseniz olabilir yerim bağcılarda

takım alman postası mevcut bende takas etmek isterseniz? tl.05312062086 ben bursadan

Ekli dosyalar

• P1256_17-04-12 (2).webp
    P1256_17-04-12 (2).webp
    528.8 KB · Görüntüleme: 492
Geri