Takaslık Kuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 636
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

yukardaki ve ona benzer bir çift arap takka perçem kuşa 2 adet gül perçem arap 1 adet düz arap oyunlu 1adet gök perçem ile takas etmek istiyorum.yani 2 ye 4 kuş vereceğim.

gardaşım madem heveslenmişin çift yok kardeşi düz dumanlı arzu ederse4n takasa gerek yok 1 adet yavru sana hediyem olur anne dumanlı perçemli baba düz erkek arapcı şafak 05555195790

resimdekinden çok daha yakışıklı ve güzel ama fazlasını isteme allaha emanet ol şafak

nerede oturuyorsun şimdiden çok sağol ank olmaz ise olmaz sende allaha emanet ol.tekrar memnun oldum

yukardaki gibi arap takka perçem 1 çifte takaslık kuş adeti 6 olmuştur.bir adet beyaz perçem ve 1 adet boz benekli dişiler eklenmiştir.

gardaş ben ankara sincanda oturuyorum 05354548585/05555195790 /[email protected] dan ulaşabilirsin belediyede çalışıyorum hafta sonları uygun olabilir telefonlaşalım kuscu şafak

ihtiyaç giderilmiştir.ama halen arap takka perçme bulamadım.başka kuşalarla takas olundu.ilgili bölüm yöneticisi konuyu kitleyebilir.ilginiz için çok sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri