Takım Süt Beyaz Bakınız Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuffy41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

yuffy41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yusuf Sünger
Meslek
Kuşculuk Yeni :)
İlgi Alanı
Kediler
S.a Arkadaşlar Bende 1 Çift Çorum Çıplağı Var Süt Beyaz War Eş Çatıya Alıştırdım Fakat Uçmuyorlar BeyazLarı Atıyorum Direk Çatıya Konuyolar Zorla Ürkütüp Uçursam Bile Gidip Yan Çatıya Konuyor Buda Kötü Oluyor Ne Yapmalıyım Uçmaları İçin Oyunlu Kuş Aldım Demin'de Eşe Wurdum Nasıl Alıştırabilirim Oyunlu Kuşu İnmesi Zor Olur Çatıya 4 Katlı Uzun Bina Amma ßigün Sonra Hep Beraber Atsam Çatı Üstüne Giderler Mi . . ? ? Uzun Süre Uçmaları İçin Ne Yapmalıyım Aç Uçuruyorum Yine Aynı Uçmuyorlar Uçsalar Bile 5dk Uçuyor Bursalı Konunca Süt Beyazlarda Konuyor Yardımcı Olursanız Cok Sewinirim . .

ABİ BENCE SADECE TAKLACILARI UÇURMAYI DENE

Atıyorum Olmuyor Uçmuyorlar Direk Konuyorlar Yuvaya İniyolar Çatıdan Anlamadım Gitti . .

ABİ KONDUĞU YERE TORPİL ATMAYI DENE .. APARTMANDA KİMSE OTURMUYORSA TAŞDA ATABİLİRSİN .. BİDE SOPAYA SİYAH BİR POŞET BAĞLA ONU SALLAMAYI DENE .. KUŞU UÇURMANIN BİR SÜRÜ YOLU VAR AMA HİÇ BİRİ ÇARE ETMİYORSA KUŞ YATIK OLMUŞTUR

Hımm yeni takLacı oyunLu aLdım yuvaya aLıştırim onLarLa uçurmayı denicem oyuna girer hem yeni yeni yavrudn cıkmşlar . .

ABİ BENCE KUŞ HİÇBİR TÜRLÜ UÇMUYORSA YENİ ALDIĞIN KUŞLARLA UÇURMAYI DENEME .. ÇÜNKÜ YENİ ALDIĞIN KUŞLARIDA UÇMADAN KONMAYA ALIŞTIRABİLİR BENCE ONLARIN KANADINI MAKASLA YADA SAT . YADA YAVRU BAKTIR.

ÖyLe Yapıyorum artık sarıkır oyuna giriyo arap sarma çıktı düzeLir mi kuyruğunu çektim ..

yuffy41' Alıntı:
ÖyLe Yapıyorum artık sarıkır oyuna giriyo arap sarma çıktı düzeLir mi kuyruğunu çektim ..
Sağda solda üç tane bırak ortasını çek.Biraz zorla 1-2 defa uçurmayı başarırsan düzelir.

hımm uçamıyor attığım gibi taklayı vuruyo gömülüyo ama üstü kapalı çatı çatıya atıyorum eşiyle eşi inince yuvaya oda bi takla atınca iniyor az az uçuyor gibi uçurmayı denesem sürekli açılır mı .. ?

Geri