takım ve yavrusu ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ozgur06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgürr
Meslek
kahveci
İlgi Alanı
Kediler
bu takım ne oldugu bellisiz disi sağ tarafdaki erkek kirli percemli kuşların geçmişi bilinmiyor renkleri ortada ucumda nasıl oldugunuda bilmiyorum . kumesde başka kuşda yok eşlesecegi ama altdan gelen yavruda bir tuhaflık var galiba diğer yavru kırli percemli gibi birsey olacaktı galiba oldukca koyu renkliydi ama öldü .buda beyaz gibi ama dişide erkekde ortada cinsleri ve kuşlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Arada olur böyle vakalar bende bir ara kül rengi yabani çiftim vardı bakıcı olarak kullandığım bunlardan 3 4 sefer yavru çıkarmıştım biriini beyaz atmıştı albino dedikleri olay yada anne babanın cinsinde olan bişey saygılar.

dişinin kanadındaki ve paçalarındaki beyazlıklar, kanında beyazlık olduğunu işaret ediyor. bu kuşa beyaz bir erkek vur, yavruların yaklaşık % 80 ini ( oranı salladım, yani çoğunluğunu ) beyaz verir.

2-3 ağız yavru farklı renklerde çıkabilir, sebebi de bir önceki eşlerinin veya anne babalarının farklı renklerde olmasından dolayı, 2-3 ağız yavruda pis kanı atarlarsa, yavrular şu anki resimde gözüken kuşlara yakın olarak çıkarlar.

Dişi de beyaz kanı var belli temiz renkli yavru atmışlar . Sıkıntı yapmayın oyun kuşunda uçum daha önemli .selamlarŞEREF

yorumlarınız için tesekkur ederim ustalar hepinize
yanlız bu dişinin anne ve sanırım babası olması muhtemel kuslar daha önce cinsi nedir diye paylasmıstım ( taninmayan-irklar/cinsi-nedir-t18782.html )o dişi kus ve 1 takımda ne olsugu bellisz kuyruk sayısı fazla boğazları titreyen biri bu dişiye benzer pacasız takla atarken gördüm fişek vs bişi yok bos 2-3 tur atıp kut diye damın ustunda takla atıp indiğini gördüm bir sefer baskada ucmadılar kapalı surekli. erkekde aynı sekilde titrek fazla kuyruklu pacalı bir kuş.

HAYIRLI OLSUN..ÖZGÜR..ÇAYIN HEP DEMLİKTE NASIL OLSA..

BEĞENİYORSAN DOLDUR ÇAYINI BAK KEYFİNE..MAŞALLAH.. GÜLE GÜLE BESLE.. :haha: :slm:

[email protected]' Alıntı:
HAYIRLI OLSUN..ÖZGÜR..ÇAYIN HEP DEMLİKTE NASIL OLSA..

BEĞENİYORSAN DOLDUR ÇAYINI BAK KEYFİNE..MAŞALLAH.. GÜLE GÜLE BESLE.. :haha: :slm:

cay sürekli demlikde de ben her cayı içemiyorum abi. özellikle bunun gibi bulanık haslama cayı ne tad verecegide meçhul :)

Geri