TAKKALI KİRLİ BOZ DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oflusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

oflusu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kökhan suiçmez
Meslek
inşaat
İlgi Alanı
Kediler
Arkadasım çok güzel kuş.Allah daha iyilerinide nasip eder inşallah.Yalnız kuşu yanlış uçurmuşsunuz.Taklasını oturtmadan erken teke bindirmişsiniz.Buda takla attıktan sonra hayvanın dağılmasının tek nedeni Sinekte bir kaç kuşla 10 gün daha uçup taklasını boşaltsa ve oturtsaydı dört dörtlük kuş olurdu.Tabi bu benim görüşüm kimse kuşunu sahibinden daha iyi bilemez.SAĞLICAKLA KAL.

slm güzel kus kardes güle güle beslemeler allah gönlünce kuslar versin atmacasiz bol bol ucurmalar

arkadaşlar yorumunuz için teşekkürler , cep telefonu ile çekim yaptığım için kuşun gelip ve gidişini tam alamadım taklasını öyle gözükmesi çekimdendir , aslında kuş çok seri ve seslidir bu mevsimde bu şekilde kuş uçurmak biraz zor oluyo malum hava şartlarından randımanlı uçurmuyo bildiğiniz gibi..

Maşallah güle güle besle kardeş gayet güzel bir kuş atış hareketleride güzelse değme keyfine. Kuşun soyunu kaybetmemye bak bence.

teşekkür ederim atışları güzel gelirken adamın dizlerinin bağı çözülüyo.

Maşllah güzel hayvan Allah ağıztadı ile uçurma nasip etsin nazar değmesin, uçan kuşunuz var çok güzel emeğinize sağlık .selamlar .ŞEREF

sagol şeref bey , elimizden geldiği kadar uçurmaya çalışıyoz.

Güzel kuş güzel, kuşu izlemek te isteriz imkan olursa ( canlı uçumunu) sanırım Ankaradasınız . Herkez anlatıyor uçanını görmek daha güzel oluyor .Banttan bile olsa selamlar .ŞEREF

şeref bey istanbuldayım , canlı da olur tabiki

İmkan bulabilirsek inşallah ben de Kırklarelindeyim. herzaman isterim izlemek .Aslında iki buçuk saatlik mesafe çokda uzakdeğil .bakalım kısmet.selamlar .ŞEREF

olur inşallah daha güzel kuşlar çıkar haber veririm gelir izlersiniz.

S.A.kuşunuz çok güzel istanbulda oyun kuşu uçurmak çok zor hava senenin 300 günü rüzgarlı oluyor bu kuşu bu duruma getirmen bile çok güzel sen daha olmadı demişsin ama bence yavru gördükten sonrada bu oyunu yaparsa süper bir kuş ALLAH gönlünçe uçurmayı nasip eder inşallah.Saygılar. :oley: :oley: :oley:

şusuçi' Alıntı:
S.A.kuşunuz çok güzel istanbulda oyun kuşu uçurmak çok zor hava senenin 300 günü rüzgarlı oluyor bu kuşu bu duruma getirmen bile çok güzel sen daha olmadı demişsin ama bence yavru gördükten sonrada bu oyunu yaparsa süper bir kuş ALLAH gönlünçe uçurmayı nasip eder inşallah.Saygılar. :oley: :oley: :oley:

Sagol arkadaşım kuş daha olmadı derken , tüyünü ve yavru gördükten sonra daha iyi olur disiplinli , oynarlar .

UMUTLUYUZ' Alıntı:
MAŞALLAH,MAŞALLAH.MAŞALLAH.

teşekkür ederim sagol.

oflu maaşallah demekden baska bıse duşmez bize güle güle besle

maşallah kuşun güzel kardeş atmacasız hayırlı uçurmalar ve yavru almn dilegiyle emegine saglık dadaş muhittin

güzel kuş hacım maaşallah allah daha iilerinide nasip eder insallah allah selamet versin

muhittin' Alıntı:
maşallah kuşun güzel kardeş atmacasız hayırlı uçurmalar ve yavru almn dilegiyle emegine saglık dadaş muhittin

teşekkürler dadaş kardeşim.

baraacuda' Alıntı:
güzel kuş hacım maaşallah allah daha iilerinide nasip eder insallah allah selamet versin

teşekkür ederim inşallah daha iyilerini hep beraber baylaşırız.

böyle güzellikler ancak yetiştiricinin kendinden fedakarlık etmesiyle olur ben vardiyalı çalışıyorum gece vardiyasından çıkınca mahvoluyorum ama yinede uçuruyorum şuan elimdeki sarıkırlar erzurumdan gelme ve 20 seneye yakın ben ve arkadaşımda vede seninki gibi hakkını veriyorlar emegine saygılar

hasandemir' Alıntı:
böyle güzellikler ancak yetiştiricinin kendinden fedakarlık etmesiyle olur ben vardiyalı çalışıyorum gece vardiyasından çıkınca mahvoluyorum ama yinede uçuruyorum şuan elimdeki sarıkırlar erzurumdan gelme ve 20 seneye yakın ben ve arkadaşımda vede seninki gibi hakkını veriyorlar emegine saygılar

hasan bey kocaeliyi iyi bilirim benim kuşculuğa başladığım yerdin , ilk okulu kocaelide okudum fahri abi vardır sarıkırları meşhur ben onla komşuydum tanırım izmitteki kuşcuları değerli arkadaşlar vardır .iyi kuşu severler.

baba fahriyi bilirim kuşları genelde mor gögüs olur ve oyunları yukarı çekerken burgulu gider

hasandemir' Alıntı:
baba fahriyi bilirim kuşları genelde mor gögüs olur ve oyunları yukarı çekerken burgulu gider

Fahri baba iyi kuşcu değerli bir abimizdir , benim oyun kuşuna geves sarmamda büyük katkısı vardır.

Geri