takla atan saya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafer199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

zafer199

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zafer değirmenci
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
Köpekler
selamunaleyküm.arkadaşlar ben saya yetiştirmekteyim.ama taklacı merakım çevremde bilinir:D.herneyse az önce arkadaşın oraya taklacı izlemeye gittim.1 çift çakmaklı uçurdu kuşlar öyle güzel oynuyorki yere indiği gibi kuşları aldım.yalnız sorun var.sayaların içinde bakmam gerekiyo başka bi kümes yapamam.bir çiftte taklacı olsun dedim.şimdi benim sayalarım taklacıları görüpte takla atarlarmı bunu merak ediyorum.arkadaş dedi beraber uçurmassan bişey olmaz.cevaplar için şimdiden teşekkürler.

aynen öyle beraber uçurma birşey olmaz..

Hep beraber ucurma tabikide takla atan kuşlarda onları takip edecem diye takla atmayabilirler yani ikisinden de ters tepki alabilirsin Ayrı cinsler ayrı ucur.

taklacılari ayrı ayrı uçur ki kuşlar oyun bozmasınlar

Bir gönülde bir tek sevda olur!!!

KUşları kesinlikle ayrı uçurman gerekiyor.. Ama yinede sayaların performansında düşüş olacaktır eskisi kadar oyun yapmayacaklardır ;) Nerden biliyorsun dersen benim kuşlar çoğu zaman karışıktı şimdi baska-kelebek besliyorum..

bende dolapçıların içinde taklacı uçurdum bi zamanlar.dolapçılar bozulmuyo ama taklacı bozuluyo

muygun' Alıntı:
bende dolapçıların içinde taklacı uçurdum bi zamanlar.dolapçılar bozulmuyo ama taklacı bozuluyo
Taklacı bozuluyor sözüne karsıyım...Taklacılar genelde rüzgarla ucamaz rüzgarı kullanamaz bu yüzden az ucar oyun becerısı yeterınce gelişemez. ucan- ucmasını bılen kuş havada kaldıkça gelışır...düzlerle ucuruldugunda sonradan daha güzel çözülüyorlar buna kendim sahit oldum...Mavimle böyle isim yaptım :)..Hem çok uçan hemde güzel oyun yapan kuşun gönlümdeki yeri başkadır..Kimisi az uçsun görevını yapsın der ama bana göre degıl :)

bnde miski var baska aldım qeçen erkek kaçtı kaçışında takla attı fişekledi vallaha miskidenmi bulaşdı acaba xD ama harbidende fişekleyip 1 kere takla attı

özkan nazilli' Alıntı:
bnde miski var baska aldım qeçen erkek kaçtı kaçışında takla attı fişekledi vallaha miskidenmi bulaşdı acaba xD ama harbidende fişekleyip 1 kere takla attı
takla fisek bilasici deyildir genden gelen bir ozelliktir

Geri